Σε ξένα χέρια: Η Διώνη βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί την Τραβιάτα
Media

Σε ξένα χέρια: Η Διώνη βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί την Τραβιάτα

Σε ξένα χέρια: Ο Πιπερόπουλος δέχεται ένα μεγάλο, επιχειρηματικό πλήγμα. 

Η Μάρω αρχίζει να βρίσκει την άκρη του νήματος για τον εντοπισμό της μυστηριώδους «θείας Βίλμας». Ο Λουδοβίκος και η Σούλα πρέπει να διευθετήσουν κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες, ενώ και η Πελαγία προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη τον ψυχικό της κόσμο.

Η Διώνη βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί την Τραβιάτα και ο Πιπερόπουλος δέχεται ένα μεγάλο, επιχειρηματικό πλήγμα. Κι ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να αρχίζουν να βελτιώνονται για τους Φεγκούδηδες, η εισβολή στο σπίτι τους φέρνει στην επιφάνεια τραύματα και μυστικά που θα διαταράξουν ανεπανόρθωτα τις μεταξύ τους σχέσεις.

Ύστερα από το περιστατικό αυτό, η ψυχολογική κατάπτωση του Φεγκούδη γίνεται αντιληπτή από πολλούς, προκαλώντας απορία και προβληματισμό.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η ξαδέρφη του Λουδοβίκου τού ανατρέπει τα σχέδια και την πρόσκαιρη ευτυχία του, κατηγορώντας τον για τον ψεύτικο γάμο με τη Σούλα. Όσο ο Ταρζάν κι ο Φλοριάν δοκιμάζουν πατατάκια, ο Πιπερόπουλος με τη Μαριτίνα τους παρακολουθούν από την κάμερα και μαθαίνουν πως σκοπεύουν να το σκάσουν.

Στην προσπάθειά του να τους εμποδίσει, ο Τζόρνταν έρχεται σε σύγκρουση με τον Φλοριάν και ο Ταρζάν αναλαμβάνει να κλειδώσει τη Μαριτίνα, τη Σκορδίλω και άλλους μέσα σε ένα δωμάτιο. Την ίδια ώρα ο Πιπερόπουλος, αλλά και ο Φεγκούδης δέχονται πρόταση από τον Σύλλογο Βιομηχάνων να υποβάλουν υποψηφιότητα για πρόεδροι.

Η Διώνη βρίσκει ανοιχτή την εξώπορτα του Πιπερόπουλου και εκπλήσσεται από αυτό που αντικρύζει. Ο Φεγκούδης, με αναπτερωμένο το ηθικό, ξεκινά να γράφει τον λόγο του για να διεκδικήσει την προεδρία, όταν κάτι αναπάντεχο ανατρέπει τα σχέδιά του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved