Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης μετά την ψυχρολουσία αποφασίζει να κάνει τεστ dna στον Μπάμπη
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης μετά την ψυχρολουσία αποφασίζει να κάνει τεστ dna στον Μπάμπη

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (10/3).

Ο Φεγκούδης μετά την ψυχρολουσία αποφασίζει να κάνει τεστ dna στον Μπάμπη κι είναι έτοιμος να του πάρει δείγμα από γενετικό του υλικό. Η Ντάντω που το ακούει, μεταφέρει την πληροφορία στον Μάνο και μαζί προσπαθούν να βρουν τρόπους να γλιτώσουν το μοιραίο.

Η Διώνη εκθέτει τη σχέση του Φεγκούδη και της Σούλας στη Μαριτίνα, η οποία το διαστρεβλώνει και ζει ξανά τον έρωτα στο μυαλό της με τον Μάνο. Η Πελαγία ακολουθεί τις οδηγίες της ψυχοθεραπεύτριας που συστήνουν την αποκοπή από οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χρύσανθο κι ο Λουδοβίκος προσπαθεί να μάθει τις «νέες» προθέσεις της Σούλας.

Άραγε ο Φεγκούδης θα καταφέρει να πάρει γενετικό υλικό από τον Μπάμπη και ποιο είναι το σχέδιο του Μάνου για να τον παραπλανήσει;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Μάρω αρχίζει να βρίσκει την άκρη του νήματος για τον εντοπισμό της μυστηριώδους «θείας Βίλμας». Ο Λουδοβίκος και η Σούλα πρέπει να διευθετήσουν κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες, ενώ και η Πελαγία προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη τον ψυχικό της κόσμο.

Η Διώνη βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί την Τραβιάτα και ο Πιπερόπουλος δέχεται ένα μεγάλο, επιχειρηματικό πλήγμα. Κι ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να αρχίζουν να βελτιώνονται για τους Φεγκούδηδες, η εισβολή στο σπίτι τους φέρνει στην επιφάνεια τραύματα και μυστικά που θα διαταράξουν ανεπανόρθωτα τις μεταξύ τους σχέσεις.

Ύστερα από το περιστατικό αυτό, η ψυχολογική κατάπτωση του Φεγκούδη γίνεται αντιληπτή από πολλούς, προκαλώντας απορία και προβληματισμό.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved