Σε ξένα χέρια: Μία μυστήρια γυναίκα εμφανίζεται από το μακρινό παρελθόν της Μάρως
Media

Σε ξένα χέρια: Μία μυστήρια γυναίκα εμφανίζεται από το μακρινό παρελθόν της Μάρως

Σε ξένα χέρια: Η Τραβιάτα ενημερώνει τον Χρύσανθο ότι ο Πιπερόπουλος σκοπεύει να αντιγράψει τα παπαδίνια.

Ο Φεγκούδης αποφασίζει να πάρει δείγμα dna από τον Μπάμπη με τη Ντάντω και τον Μάνο να καταστρώνουν ολόκληρο σχέδιο για να τον εμποδίσουν.

Η Διώνη ανακαλύπτει τη μεταβίβαση μετοχών που θέλει να κάνει η Σκορδίλω στον Χαράλαμπο, ενώ μία απρόσμενη έκπληξη από τα Κρέστενα περιμένει τη Μαριτίνα.

Η Τραβιάτα ενημερώνει τον Χρύσανθο ότι ο Πιπερόπουλος σκοπεύει να αντιγράψει τα παπαδίνια και τέλος, μία μυστήρια γυναίκα εμφανίζεται από το μακρινό παρελθόν της Μάρως φέρνοντάς την αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της!

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Φεγκούδης μετά την ψυχρολουσία αποφασίζει να κάνει τεστ dna στον Μπάμπη κι είναι έτοιμος να του πάρει δείγμα από γενετικό του υλικό. Η Ντάντω που το ακούει, μεταφέρει την πληροφορία στον Μάνο και μαζί προσπαθούν να βρουν τρόπους να γλιτώσουν το μοιραίο.

Η Διώνη εκθέτει τη σχέση του Φεγκούδη και της Σούλας στη Μαριτίνα, η οποία το διαστρεβλώνει και ζει ξανά τον έpωτα στο μυαλό της με τον Μάνο. Η Πελαγία ακολουθεί τις οδηγίες της ψυχοθεραπεύτριας που συστήνουν την αποκοπή από οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Χρύσανθο κι ο Λουδοβίκος προσπαθεί να μάθει τις «νέες» προθέσεις της Σούλας.

Άραγε ο Φεγκούδης θα καταφέρει να πάρει γενετικό υλικό από τον Μπάμπη και ποιο είναι το σχέδιο του Μάνου για να τον παραπλανήσει;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved