Η τελευταία ώρα: Η Έλλη παραμένει εξαφανισμένη και Κική, Λουκία, Μάρκος βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία
Media

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη παραμένει εξαφανισμένη και Κική, Λουκία, Μάρκος βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία

Η τελευταία ώρα: Η Άσπα φυγαδεύει τη Σίλια, ενώ ο Μάρκος μετά από μια δήλωση που τον ταράζει, αποφασίζει να πει τα πάντα στη Ζωή για την Έλλη.

Η Έλλη παραμένει εξαφανισμένη και Κική, Λουκία, Μάρκος βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία. Ο Ανδρέας δέχεται ένα "δώρο" από τον Βενιέρη. Η Λουκία φαίνεται να έχει μετανιώσει για ό,τι συνέβη με τον Νικόλα, ενώ το ενδιαφέρον της μετατοπίζεται... αλλού.

Η Άσπα φυγαδεύει τη Σίλια, ενώ ο Μάρκος μετά από μια δήλωση που τον ταράζει, αποφασίζει να πει τα πάντα στη Ζωή για την Έλλη. Ένας ακόμα σύμμαχος για την Άσπα κάνει τα πράγματα δυσκολότερα για Ίριδα και Πετρίδη.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Σίλια απαγάγει την Έλλη και την οδηγεί σε μια αποθήκη όπου την ρωτάει για τον Μάρκο. Η Έλλη της λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα αλλά η Σίλια επιμένει, φτάνοντας σε πολύ ακραίες αντιδράσεις.

Ο Μάρκος, ενώ περιμένει την Έλλη στην παραλία παρατηρεί ένα κομμάτι ύφασμα από ένα φόρεμα σκισμένο και αναγνωρίζει ότι είναι της Έλλης. Μην ξέροντας τι να υποθέσει ζητάει τη βοήθεια της Ίριδας η οποία του λέει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη βρει.

Ο Νικόλας, αφού η Λουκία τον διώχνει από το σπίτι της, βρίσκει τη Μαρίνα στο νοσοκομείο που μόλις έχει ξυπνήσει και της ανακοινώνει πως θα την αφήσει ελεύθερη να κάνει τη ζωή της μόνο αφού τελειώσει η εκλογική περίοδος, ενώ την ίδια στιγμή βάζει φιτιλιές στον Ανδρέα σχετικά με τη σχέση του Δαμιανού και της Λουκίας.

Η Άσπα μαθαίνει από τη Σίλια για την Έλλη και της ζητάει να την αφήσει ελεύθερη αλλιώς θα την δώσει η ίδια στον Βενιέρη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved