Πάτρα: Καταιγιστικές εξελίξεις! «Δεν ξέρουμε πώς να το πούμε» - Τα κοινά σημεία στις δυο εκθέσεις
Media

Πάτρα: Καταιγιστικές εξελίξεις! «Δεν ξέρουμε πώς να το πούμε» - Τα κοινά σημεία στις δυο εκθέσεις

Πάτρα: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών.

Στην εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης (9-03), παρουσιάστηκαν οι δυο ιατροδικαστικές εκθέσεις των μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

«Σήμερα θα κάνουμε μια μεγάλη αποκάλυψη, ένα πράγμα που για πρώτη φορά έχει ακουστεί στην ιστορία θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν ξέρω τώρα πώς να το πούμε, γιατί δεν έχει αποδειχτεί αν είναι δολοφονία ή όχι. Όλοι φανταζόμαστε και εικάζουμε πράγματα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου, υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ των εκθέσεων της Μαλένας και της Ίριδας. Κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου.

Δες το απόσπασμα

Παράλληλα, στο αστυνομικό σκέλος ψάχνουν να βρουν ποιοι και πότε μπήκαν στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου την τελευταία ώρα. Από γιατρούς, νοσηλευτές, συνοδούς άλλων ασθενών μέχρι άτομα της οικογένειας της μικρής Τζωρτζίνας. Ποια ήταν η κλινική της εικόνα, τι φάρμακα έλαβε, τι έφαγε, ακόμη και ποια ήταν τα τελευταία της λόγια.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα είδος αναπαράστασης της τελευταίας ώρας της 9χρονης, καθώς οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών θα βρουν εκεί σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση του μυστηριώδους θανάτου της Τζωρτζίνας. Αναμένεται, επίσης, να κληθούν για κατάθεση και οι έξι ιατροδικαστές που στους 33 μήνες έχουν αναλάβει να εντοπίσουν τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved