Παππά: Λύγισε μιλώντας για την Άννα Μπεζάν: «Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο» - Ανατρίχιασε η Σκορδά
Media

Παππά: Λύγισε μιλώντας για την Άννα Μπεζάν: «Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο» - Ανατρίχιασε η Σκορδά

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Παππά το πρωί της Τετάρτης (9-03).

Η μέλλουσα γιαγιά όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του γιου της, Δημήτρη, Άννας Μπεζάν περιγράφοντας πώς το έμαθε.

Όταν μάλιστα η Φαίη Σκορδά άκουσε το όνομα της μέλλουσας νύφης της, έμεινε άφωνη καθώς την είχε συναντήσει όταν ήταν μικρή στα παιδικά χωριά SOS. Πρόκειται για μια ιστορία από τα παιδικά χρόνια της ηθοποιού, την οποία είχε η ίδια αποκαλύψει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πριν μερικά χρόνια.

«Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο. Και αυτό με έχει φέρει εμένα πολύ κοντά της. Είναι ένα αξιόλογο, καλλιεργημένο και έξυπνο κορίτσι. Εγώ της είπα να με νιώθει σαν μαμά της. Μένουν μαζί τα παιδιά τώρα» είπε η Χριστίνα Παππά.

Όσο για το πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη;

«Είναι στον τρίτο μήνα. Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη τέλη Νοεμβρίου. Έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο, σε ταξίδι τους στο Παρίσι. Η κοπέλα είναι ηθοποιός, είναι Ελληνίδα. Δεν ξέρω πολλά. Είναι γλυκύτατο πλάσμα. Είναι να του κάνει το κλικ».

Τι είχε πει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

«Γεννήθηκα στην Κατερίνη. Όταν γεννήθηκα η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο και έτσι με πήρε ο πατέρας μου. Η μητέρα μου είχε ακόμη τρία παιδιά. Ο πατέρας μου, μού είπε πως δεν με ήθελε και δεν ήθελε και τον ίδιο. Μου την έχουν παρουσιάσει ως ψυχρή γυναίκα… Στα 12 αποφάσισα να φύγω από το σπίτι. Είχα γυρίσει από το σχολείο και δεν είχα ξεσκονίσει. Ο μπαμπάς επειδή είχε νεύρα με τη δουλειά του γύρισε στο σπίτι και όταν είδε πως δεν έχω ξεσκονίσει με χτύπησε πάρα πολύ. Τον αγαπούσα τον μπαμπά μου πολύ. Σχέση εξάρτησης. Εκείνη την ημέρα με χτύπησε πάρα πολύ. Την επόμενη ημέρα πήγα σχολείο με ματωμένα χείλη. Τότε η διευθύντρια πήρε την κοινωνική λειτουργό. Ένα βράδυ το έσκασα από το σπίτι, πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση στον μπαμπά μου. Το έσκασα από το παράθυρο. Όταν οι αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια. Έπαθε εγκεφαλικό. Και έμεινε ανάπηρος. Η δεξιά του πλευρά παράλυσε. Μετά έχω ένα κενό γιατί τον έχασα. Μίλησα για πρώτη φορά με τη μητέρα μου μια μέρα πριν δώσω πανελλήνιες. Μου είπε δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο. Δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει παρά να ζεις. Ήταν πολύ σκληρό. Έβαλα τα κλάματα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved