Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Σήμερα γάμος γίνεται και ο Παναγής με την Κατερίνα παντρεύονται
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Σήμερα γάμος γίνεται και ο Παναγής με την Κατερίνα παντρεύονται

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: O Παναγής με την Κατερίνα παντρεύονται, επιτέλους, με παπά και με κουμπάρους.

Ο Χαραλάμπης ντύνεται αρκούδα για να γλιτώσει το χωριό από το να γίνει χωματερή και, άθελά του, βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο, αφού η Αλίκη του ρίχνει μια πέτρα στο κεφάλι για να προστατέψει τον… Κανέλλο.

Σήμερα γάμος γίνεται και ο Παναγής με την Κατερίνα παντρεύονται, επιτέλους, με παπά και με κουμπάρους. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα με τον Τζώρτζη αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να συμμαχήσουν, με σκοπό να σαμποτάρουν τον παπά και τη Σύλβια στα μάτια της Μάρμως.

Ο Χαραλάμπης ντύνεται αρκούδα για να γλιτώσει το χωριό από το να γίνει χωματερή και, άθελά του, βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο, αφού η Αλίκη του ρίχνει μια πέτρα στο κεφάλι για να προστατέψει τον… Κανέλλο! Ο Σάββας αποφασίζει να πιει τον πρώτο του καφέ ως διαζευγμένος με τη Φιλιώ, προς μεγάλο εκνευρισμό του Ηλία και της Βαλέριας.

Την ίδια ώρα, η Χρύσα ακούει τυχαία τον Τζίμη να λέει γλυκόλογα στη μάνα της και δεν ξέρει από πού της ήρθε. Τι θα κάνει η Κατερίνα όταν πάρει χαμπάρι πως η βέρα της… αγνοείται;

Η πέτρα που πετάει η Αλίκη βρίσκει τον στόχο της, και ο Χαραλάμπης καταλήγει τανάσκελα στη μέση του δάσους να τον μαζεύουν κακήν κακώς. Η Φιλιώ τρέχει για τις πρώτες βοήθειες, το ίδιο και ο Σάββας, που όμως παθαίνει λουμπάγκο και καταλήγει φιλοξενούμενος στο σπίτι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved