MasterChef: Οργισμένος ο Ηλίας Μαμαλάκης με τον Μπόμπαινα: «Τρομακτική τοξικότητα»
Media

MasterChef: Οργισμένος ο Ηλίας Μαμαλάκης με τον Μπόμπαινα: «Τρομακτική τοξικότητα»

MasterChef: Χαμός με τον Μπόμπαινα ή αλλιώς Δημήτρη Ταϊρίδη. Κατάφερε να εξοργίσει μέχρι και τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος δεν του χαρίστηκε στη σχετική ανάρτηση που έκανε.

Ο παίκτης στο επεισόδιο της Τετάρτης μετά τη δοκιμασία αποχώρησης, γύρισε στο σπίτι και χωρίς να μιλήσει σε κανέναν, άρχισε να μαζεύει τις βαλίτσες του.

«Προς όλους… πόλεμο θέλατε; Πόλεμο θα έχετε! Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι», είπε στους συμπαίκτες του. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, όμως εκείνος μπήκε ξανά στο σπίτι βάζοντας τα πράγματά του στη θέση τους με τους υπόλοιπους να γελούν, άλλοι από αμηχανία και άλλοι από…

Όλο αυτό το σκηνικό και φυσικά και άλλα που προηγήθηκαν με πρωταγωνιστή τον ίδιο παίκτη, εξόργισαν τον Ηλία Μαμαλάκη.

«Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή Μπόμπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μια τοξικότητα καταστροφική.

Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίκτες που, μεταξύ μας, στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας, κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου.

Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίκτες.
Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά;

Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα.
Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας», έγραψε

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης λίγες ημέρες πριν είχε βρεθεί στον διαγωνισμό ως κριτής και προφανώς έζησε και κάποια πράγματα άκοπα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved