Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε Νικηφόρο και Μελέτη
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε Νικηφόρο και Μελέτη

Άγριες μέλισσες: Τα σχέδια του Δούκα προχωρούν, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με πολλά εμπόδια, κυρίως με τα μέλη της οικογένειας του.

Παράλληλα ο Πέτρος και οι υπόλοιποι ανακαλύπτουν τις σορούς του αδελφού του και των συντρόφων του. Ακόμα η Ουρανία καλύπτει τον Κυριάκο σε ό,τι αφορά τα κλεμμένα χρήματα, ενώ ένα παράνομο φιλί φέρνει ανατροπές.

Ο Δούκας αποδέχεται την πρόταση του Νικηφόρου και η εύρεση νέας τοποθεσίας για το αεροδρόμιο είναι πιο κοντά από ποτέ. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιο της ψάχνοντας στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή. Κι ενώ ο Κυριάκος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα προς όφελος του χωριού, ο Σέργιος αποκαλύπτει κάτι στην Ασημίνα που φέρνει μεγάλες ταραχές και αναστάτωση σε όλους. Λίγο μετά, η Ουρανία αποφασίζει να πείσει τον Κυριάκο να αποδεχθούν τη πρόταση του Αλκή και να φύγουν όλοι μαζί για την Αμερική προκειμένου να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος ολοκληρώνει τον στόχο του μιας και ανακαλύπτουν τις σορούς του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Έτσι, έχοντας στο πλευρό του τόσο τον Λάμπρο όσο και την Ελένη αρχίζουν να σχεδιάζουν μία παράτολμη παγίδα προκειμένου να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες και τους πραγματικούς ενόχους. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν μία απρόσμενη τροπή. Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντής ζηλεύει τις πολύωρες συναντήσεις της Δρόσως με τον Δάκη και χάνει τον έλεγχο. Μάλιστα, συναντάει τον σκηνοθέτη και συγκρούεται άσχημα μαζί του, ενώ η Ρένα βρίσκει ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω. Στο Διαφάνι, ο Κυριάκος απαγορεύει στην Ουρανία να πάρει το παιδί του στην Αμερική.

Ο Θανασάκης πέφτει στην παγίδα που έχουν στήσει ο Πέτρος και οι υπόλοιποι στο νεκροταφείο κι ο Ακύλας με τον Μελέτη φοβούνται πως θα μιλήσει. Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται μαθαίνοντας πως ο γιος τους βρέθηκε στο νεκροταφείο, ενώ ο Ντουνιάς καλείται να τα κουκουλώσει. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει πως ο εισαγγελέας Κουρτέσης είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Ταυτόχρονα, ο Δούκας πρέπει να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό περίγυρο της Αντιγόνης, ενώ η Μυρσίνη έχει δεύτερες σκέψεις για την καμπάνια του τσιγάρου της. Από την άλλη, ο Νικηφόρος αποφεύγει τη Ρένα, ενώ και η Πηνελόπη διστάζει να προχωρήσει το σχέδιο της με τον Μελέτη επηρεασμένη από τα λόγια του. Την επόμενη μέρα, ο Ανάστασης και ο Ζήσης κάνουν μία αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούς και στριμώχνουν τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Ο όρος που θέτουν ο Ανάστασης και οι υπόλοιποι του συνεταιρισμού εξαγριώνει τον Δούκα. Ωστόσο, πολύ σύντομα διαπιστώνει πως πίσω απ' αυτό κρύβεται ο Ακύλας. Στο σπίτι του Μεγαρίτη, η Ζωή και η Αιμιλία βρίσκουν ένα σημαντικό έγγραφο που ίσως ν' αποτελέσει την αρχηγία να στριμώξουν τον Ακύλα. Τα σχέδια τους, όμως, γίνονται αντιληπτά απ' τον Λευτέρη, ο οποίος είναι σε δίλημμα αν θα σωπάσει καλύπτοντας τες ή θα τις ξεσκεπάσει. Εν τω μεταξύ, τα παιδιά πιέζονται από την Ασημίνα, τη Βιολέτα και την Ουρανία να ομολογήσουν αν έκλεψαν τα λεφτά του Ακύλα. Ωστόσο, λίγο μετά, ο Κυριάκος αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ουρανία την κλοπή του Φώτη. Εκείνη αποφασίζει να τον καλύψει στο χωριό, αλλά η Βιολέτα υποψιάζεται πως κάτι τρέχει.

Ο Μελέτης μεταφέρει την πρόταση του Ξανθού στον Θανάση να φορτωθούν εκείνος και οι υπόλοιποι συλληφθέντες τους φόνους. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος ζητάει συνάντηση από ιόν άνθρωπο που ίου έδωσε τις πληροφορίες για την απόρρητη έκθεση του Ξανθού. Εκείνος δέχεται, αλλά στη συνάντηση τους παίρνει μέρος κι ένας ανέλπιστος σύμμαχος. Από την άλλη, η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να σταματήσει την κόντρα του με ιόν Ακύλα, ενώ η Αντιγόνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Κι όσο οι ώρες περνούν, ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει αν θα ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη και θα κατηγορηθεί εκείνους για τους φόνους ή θα πει την αλήθεια.

Λίγο μετά, ο Ζάχος συναντάει τον μυστικό σύνδεσμο του Πέτρου και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει. Ταυτόχρονα, ένα παράνομο φιλί ταράζει και πάλι τα νερά και η Κορίνα μπερδεμένη με όσα γίνονται συγκρούεται με τον Μελέτη, Ο τελευταίος, όμως, έχει κι άλλα προβλήματα, καθώς ο Νικηφόρος αρνείται να συνεργαστεί μαζί του και ο Δούκας πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον γιο του και στον ανιψιό του. Εν τω μεταξύ, η Πηνελόπη αποφασίζει τελικά να προχωρήσει το σχέδιο της καινά μάθει τι κρύβει ο Μελέτης, ενώ ο Ντουνιάς ερευνά ποιοι έστησαν την παγίδα στο νεκροταφείο.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved