Η μπηχτή του Λιάγκα στην Πηλιχού: «Δε μπορούμε να κρίνουμε τώρα έναν άνθρωπο»
Media

Η μπηχτή του Λιάγκα στην Πηλιχού: «Δε μπορούμε να κρίνουμε τώρα έναν άνθρωπο»

Στη σημερινή (10/3) εκπομπή του «Πρωινό» πρόβαλλαν ένα βίντεο με την δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για τις 4000 γυναίκες, ο οποίος υποστήριξε πως το έχει μετανιώσει, με τον Γιώργο Λιάγκα να πετάει τις σπόντες του.

Αυτό στάθηκε αφορμή για τον Γιώργο Λιάγκα να δώσει την δική του απάντηση στην Ιωάννα Πηλιχού και τα όσα είχε υποστηρίξει η ίδια σε συνέντευξη της.

«Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη που είπα για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην από γιατρό στα 19 μου. Ήρθε έτσι η κουβέντα και το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα, για ποιον λόγο το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Για να κάθονται να με περιπαίζουν;”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Έτσι ο παρουσιαστής είπε:«Ήταν μία άλλη εποχή. Όλοι κι εγώ λέγαμε άλλα πράγματα, τα αντιμετωπίζαμε διαφορετικά. Μη βγάλουμε τώρα τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια κι αρχίσουμε να πυροβολούμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι ηλίθιο που γίνεται… Έλα τώρα».

Και πρόσθεσε:«Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι, όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν σε μία άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. Δηλαδή βλέπαμε έναν άνθρωπο να πέφτει κάτω και γελάγαμε, τώρα δε μπορείς να το κάνεις. Λέγαμε για την κουτσή Μαρία, τώρα ποιος γελάει για την κουτσή Μαρία; Έχουν αλλάξει οι εποχές ορθώς, αλλά τώρα αν ανασύρουμε τι λέγαμε όλοι πριν 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε μπορεί να πυροβολήσουμε την ουρά μας. Δεν είναι έτσι. Λύνουμε τις διαφορές μας ανασύροντας αυτά που έχουμε πει πριν από 10-15 χρόνια. Είναι λάθος».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved