Όλα για τη Ζωή μας: Καλεσμένη του Κεφαλογιάννη η Ελισάβετ Σπανού μιλά πρώτη φορά για την πάθησή της
Media

Όλα για τη Ζωή μας: Καλεσμένη του Κεφαλογιάννη η Ελισάβετ Σπανού μιλά πρώτη φορά για την πάθησή της

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου, η εκπομπή εξετάζει το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, που ταλαιπωρεί περίπου 2 εκατομμύρια Έλληνες και η αντιμετώπισή του παραμένει ένας δύσκολος γρίφος. Οι γαστρεντερολόγοι μιλούν για τη σχέση του συνδρόμου με το στρες και προτείνουν τις πιο αποτελεσματικές θεραπευτικές λύσεις με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, η οποία υποφέρει από ευερέθιστο έντερο εδώ και πολλά χρόνια και μιλάει για το πώς έχει καταφέρει να αντιμετωπίζει την πάθηση.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να συστήσει μια μητέρα ή ένας πατέρας στο παιδί τον νέο άνθρωπο με τον οποίο έχει συντροφική σχέση, για τη διατροφική αξία του «δεκατιανού», καθώς και για το «κινητό γυμναστήριο», που μας ακολουθεί, κυριολεκτικά, όπου βρισκόμαστε.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου, κεντρικό θέμα της εκπομπής είναι ο μεταβολισμός και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη λειτουργία του, από την ηλικία, τη διατροφή και την άσκηση έως το λίπος στην κοιλιά και το μεταβολικό σύνδρομο. Παράλληλα, οι ειδικοί δίνουν συμβουλές για να ενισχύσουμε τη λειτουργία του μεταβολισμού.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την Ανθή Βούλγαρη, η οποία εξηγεί πώς ο τρόπος ζωής της έχει επηρεάσει τον μεταβολισμό της.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ενδιαφέροντα θέματα: οι ομοιότητες και οι διαφορές στο πώς εκφράζουν τα συναισθήματά τους οι γυναίκες και οι άνδρες, η σωστή συντήρηση των τυριών στο ψυγείο, καθώς και τα νεότερα στοιχεία για τις αντλίες ινσουλίνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved