Σόφη Ζαννίνου: Η ηλικία της, τα μπότοξ και… η συγκατοίκηση με την κόρη και τη μάνα της!
Media

Σόφη Ζαννίνου: Η ηλικία της, τα μπότοξ και… η συγκατοίκηση με την κόρη και τη μάνα της!

Η Σόφη Ζαννίνου μίλησε στην εκπομπή, Ελένη για τη συγκατοίκηση με τη μητέρα και την κόρη της, θυμάται πως ο πατέρας της έκλεψε τη μητέρα της και αποκαλύπτει την ηλικία της. 

Όπως λέει η ζωή της είναι σα μυθιστόρημα, καθώς γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια σε περιοδεία. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως επειδή με τους γονείς της δεν είχε «σταθερή βάση», η ίδια επιθυμούσε να κάνει οικογένεια,για να έχει μια σταθερότητα.

«Όταν άρχισα το σχολείο οι γονείς μου ήταν σε περιοδεία πήγα εσωτερική. Εκεί έπαθα κατάθλιψη»,αναφέρει και συμπληρώνει πως όλα αυτά την έκαναν δυνατή και αποτελούν τα εφόδιά της για να «πολεμάει».

Κατόπιν, μίλησε για την αρμονική συγκατοίκηση που έχει με την κόρη και τη μητέρα της. «Όταν πάω στο δωμάτιο της κόρης μου χτυπάω την πόρτα. Ήθελα και εμένα να μου το κάνουν αλλά δεν υπήρχε πόρτα», λέει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το γάμο, η ίδια αποκαλύπτει πως εάν παντρευόταν σήμερα θα έμενε σε διαφορετικά σπίτια με τον άντρα της, καθώς πιστέυει πως η καλύτερη συνταγή για να έχει κάνεις μία επιτυχημένη σχέση, είναι ο καθένας να έχει τον προσωπικό του χώρο.

Στη συνέχεια, δε δίστασε να αποκαλύψει πως έχει κάνει μπότοξ και πως είναι 71 ετών. «Μια φορά είχα κάνει μπότοξ και έπαιζα στις «Πεθερές». Έπρεπε να κάνω μια σκηνή που ήμουν θυμωμένη και δεν μπορούσα», θυμάται χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της βήματα, η ηθοποιός δηλώνει πως περνάει τέλεια στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» γιατί όπως λέει είναι μία οικογενειακή δουλειά.

Τέλος αναφέρθηκε και στο «πέρασμά» της, στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», όπου όπως αναφέρει το χάρηκε πολύ και δεν χάνει επεισόδιο.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved