Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο φως η χειρόγραφη, δεύτερη διαθήκη του και η μεγάλη ανατροπή
Media

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο φως η χειρόγραφη, δεύτερη διαθήκη του και η μεγάλη ανατροπή

Το «MEGA Καλημέρα» έφερε στο φως αποσπάσματα από την δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, για το άνοιγμα της δεύτερης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο κ. Αλεξανδρής, τοποθετήθηκε σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το άνοιγμα της δεύτερης διαθήκης.

Στην δεύτερη σελίδα της ιδιόγραφης διαθήκης αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Τα ξέρω όλα, τους γνωρίζω όλους, αλλά πάνω απ όλα μισώ την περίοδο 2010 – 2019. Αηδιάζω μόνο, μόνο αηδία, αηδία γιατί ξένες και ντόπιες πολιτικές δυνάμεις επιχείρησαν, στόχευσαν στην εξαθλίωση, την καταστροφη μας. Ξέρω ότι θα αφήσω αυτόν τον κόσμο χωρίς τύψεις αλλά πολύ πικραμένος. Δεν εξαπάτησα κανέναν αλλά εξαπατήθηκα. Δεν αδίκησα κανέναν παρα μόνο τη σύζυγό μου», αναφέρει το απόσπασμα που εξασφάλισε το «MEGA Καλημέρα».

«Είναι χειρόγραφη, μία συμπληρωματική διαθήκη έχει γραφτεί λίγους μήνες μετά. Υπάρχει μέσα η φράση «τώρα τα γνωρίζω όλα». Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν αποφυλακίστηκε δήλωσε ότι δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί είχαν κλαπεί. Στην συνέχεια προσπάθησε να μαζέψει κάποια στοιχεία από αυτά που είχαν κλαπεί, και σε αυτό αναφέρεται η εν λόγω φράση», σχολίασε ο κ. Αλεξανδρής.

«Στην 3η διαθήκη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατονομάζει ποιοι τον αδίκησαν, ποιοι τον πίκραναν και ποιοι του φόρτωσαν περισσότερα πράγματα από αυτά που θα έπρεπε», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved