Media

Μάνος Γαβράς: Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα - Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πάτερα του

Gossip-tv Team

Ο Μάνος Γαβράς μιλά για την καριέρα του στην Αμερική και τη συνεργασία του με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Αντόνιο Μπαντέρας, αλλά αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του. 

Αρχικά αποκάλυψε πως το κανονικό του όνομα είναι Εμμανουήλ Γαβριδάκης. «Μου το άλλαξε ο πρώτος μου ατζέντης στην Αμερική» πρόσθεσε.

Ο Μάνος Γαβράς θυμάται χαρακτηριστικά πως όταν ήταν μικρός και πήγαινε με τους γονείς του στα χωράφια στην Κρήτη, έλεγε στη μητέρα του πως όταν μεγαλώσει θα πάει στην Αμερική και «θα σου φέρω γούνες».

Αναφορικά με τη συνεργασία του με τη Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία «Βack up plan», ο ηθοποιός λέει: «Κάποια στιγμή στη σκηνή με τη Τζένιφερ Λόπεζ με ρώτησε αν μου άρεσε πως έκανε τη σκηνή και έπαθα σοκ».

Στη συνέχεια ανέφερε πως στο εξωτερικό απαγορεύεται από το σωματείο ένας ηθοποιός να λέει την ηλικία του «γιατί αν την πεις, μπορεί αυτό να σε αποκλείσει από κάποιους ρόλους».

Κατόπιν μίλησε για την μεγάλη απώλεια που βίωσε τον Μάρτιο, το θάνατο του πατέρα του και αποκάλυψε πως δεν βλέπει τον κόσμο πλέον με τον ίδιο τρόπο και πως μέσω αυτής της εμπειρίας ένιωσε πως «ανδρώθηκε».

«Επειδή δεν έχω δική μου οικογένεια, νιώθω ακόμα παιδί. Η πρώτη φορά που ένιωσα ότι ανδρώθηκα ήταν το Μάρτιο που έχασα τον πατέρα μου»,δήλωσε χαρακτηριστικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved