Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η σχέση του με την Μαρία Κίτσου και η ατάκα του για την Αργυρώ από τον Σασμό
Media

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η σχέση του με την Μαρία Κίτσου και η ατάκα του για την Αργυρώ από τον Σασμό

Ο  Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, Άγριες Μέλισσες, τη ζωή του με τις τέσσερις αδερφές του, τη σχέση του με την Μαρία Κίτσου, αλλά αναφέρθηκε και στην Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δηλαδή την τηλεοπτική Αργυρώ από τον Σασμό και έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε γέλια!

Ο αγαπημένος ηθοποιός προέρχεται από μία οικογένεια με 5 παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι κορίτσια. Όπως λέει χαρακτηριστικά, όταν γεννήθηκε και το τελευταίο κορίτσι της οικογένειας κράταγε μούτρα στη μητέρα του και είχε κρυφτεί απ’ όλους.

«Βλέπω με τους φίλους μου, πως ψάχνω να είμαι ο αδερφός, μικρότερος ή μεγαλύτερος», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε πως η σχέση του με τις τέσσερις αδερφές του, τον έμαθε να έχει υπομονή και να μάθει καλύτερα τον γυναικείο τρόπο σκέψης.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις εμφανίσεις του στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» όπου τραγουδά κάθε Δευτέρα με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον Alex Sid. Όπως εξήγησε, ερμηνεύουν τραγούδια από το cd των «Άγριων Μελισσών»,με δημιουργούς τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο και την Ουρανία Πατέλη.

Αναφορικά με τον ρόλο του δασκάλου στις «Άγριες Μέλισσες» είπε πως θεωρεί τιμή του να ακούει τον χαρακτηρισμό «δάσκαλος» από τον κόσμο και τόνισε πως οι δάσκαλοι είναι αυτοί που λείπουν από την κοινωνία μας.

«Αν μπορέσουμε να επενδύσουμε σε δασκάλους με την αξία της λέξης, θα μπορέσουμε να επενδύσουμε στο μέλλον της χώρας μας» ,πρόσθεσε.

Ολοκληρώνοντας, μίλησε για τη σχέση του με την Ελένη Κίτσου και είπε πως τους έφερε κοντά το πώς αντιλαμβάνονται και οι δυο τους την τέχνη, ενώ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα κάνουν περιοδεία με το έργο «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη και δήλωσε ευλογημένος για αυτή του τη συνεργασία.

Όσο για την τηλεοπτική Αργυρώ είπε: «Ο Λάμπρος δεν της φέρθηκε καλά και πήγε στον Σασμό να βρει την τύχη της και καλά έκανε το πουλάκι μου...» κάνοντας την Ελένη να ξεσπάσει σε γέλια!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved