Κατερίνα Λιόλιου – Ηλίας Μπόγδανος: «Προδίδουν» τον πιο αυστηρό κριτή του X-Factor!
Media

Κατερίνα Λιόλιου – Ηλίας Μπόγδανος: «Προδίδουν» τον πιο αυστηρό κριτή του X-Factor!

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησαν στην εκπομπή, Πάμε Δανάη.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος, οι παρουσιαστές του backstage του «X Factor» μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για όσα θα δούμε στο μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 22:10, στο MEGA.



«Ζούμε μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Καθημερινά βλέπουμε τα παιδιά να εξελίσσονται, δενόμαστε μαζί τους. Αρκετοί διαγωνιζόμενοι έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου, με βλέπουν σαν "μανούλα" τους. Αυτό που τους λέω είναι ότι στη ζωή σου θα "φας" πολλά όχι! Δεν πειράζει, σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε», ανέφερε η Κατερίνα Λιόλιου.
Για τον ρόλο τους στο backstage, ο Ηλίας Μπόγδανος τόνισε: «Πάμε με όση περισσότερη ενέργεια έχουμε, να πλησιάσουμε τα παιδιά, να το κάνουμε οικείο τόσο για εκείνους όσο και για το κοινό». Ακόμα, αποκάλυψε ότι ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για τους υποψηφίους που περνούν από τις auditions: «Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις εμφανίσεις. Βλέπεις ότι κάποια παιδιά που είναι φωνάρες, δεν τα πάνε τόσο καλά λόγω του άγχους, και από την άλλη βλέπεις παιδιά που δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο όσο οι άλλοι, και καταφέρνουν να ξεσηκώσουν τους κριτές».

Όσο για την κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε:«Εκτιμώ την δουλειά των κριτών, οι οποίοι είναι δικαίως σε αυτή τη θέση, γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved