Άγριες μέλισσες: Ο Χαρίλαος αποκαλύπτει: «Οι ανατροπές είναι συνεχείς»
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Χαρίλαος αποκαλύπτει: «Οι ανατροπές είναι συνεχείς»

Ο Σπύρος Περδίου υποδύεται στις «Αγριες μέλισσες» τον Χαρίλαο Μόρτζο, έναν πλούσιο λαδέμπορα του κάμπου.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του και για όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ο ήρωας σας ο Χαρίλαος Μόρτζος φαίνεται να είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων που προσπαθεί να συμπορευτεί με την εποχή. Εσείς τι γνώμη έχετε σχηματίσει;

«Θεωρώ ότι είναι πολύ ειλικρινής στις προθέσεις του και σε αυτό που θέλει. Είναι ένας πλούσιος λαδέμπορας του κάμπου, εργατικός και άνθρωπος που ξέρει να μάχεται. Το κύριο μέλημα του είναι να εξασφαλίσει την οικογένεια του κι αυτό είναι το κίνητρό του πίσω από κάθε πράξη του και κυρίως να εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης του Ρένας. Εχει περάσει καρκίνο και έχει βγει, με τη βοήθεια της συζύγου του που αγαπά και του παιδιού του, νικητής, κι αυτή η περιπέτεια έδεσε ακόμη περισσότερο την οικογένεια. Εχω την τύχη ως τηλεοπτική οικογένεια να έχω δύο ταλαντούχες και άξιες συνεργάτιδες, την πεπειραμένη Χίλντα Ηλιοπούλου και τη Μελίνα Λεφαντζή, με τις οποίες μας δένει μια αμοιβαία φιλία».

Η κόρη του είναι κακομαθημένη; Πώς θα τη χαρακτηρίζατε;

«Είναι σίγουρα ένα κορίτσι που πιστεύει στον εαυτό του, άξιο, το οποίο ξέρει που πατάει και τι θέλει. Πολλές φορές περνάει λίγο τη γραμμή διεκδικώντας το. Αγαπάει και σέβεται τους γονείς της και προσπαθεί να μείνει στο πνεύμα της οικογένειας».

Η Ρένα θα διεκδικήσει μέχρι τελικής πτώσης τον Νικηφόρο από την Ασημίνα κι αν ναι θα το κάνει από έρωτα ή από εγωισμό;

«Δεν υπάρχει συναίσθημα που να μην είναι εγωιστικό. Τον έρωτα τον διεκδικείς και τον κερδίζεις, δεν στον χαρίζουν. Φυσικά θέλουμε να είμαστε οι μοναδικοί και οι καλύτεροι για τον σύντροφο μας. Πάντα παίζουμε με τις δικές μας ανασφάλειες που έχουμε όλοι μας. Στην περίπτωση αυτή το τι θα συμβεί εξαρτάται από τη στάση του Νικηφόρου. Στην οικογένεια Μόρτζου υπάρχει μια ειλικρίνεια που στους γύρω μπορεί να εκληφθεί ως σκληρότητα. Η Ρένα δεν έχει διπλωματία. Αυτό που θέλει να πει, θα το πει. Οσο για τον μικρό Σέργιο, θέλει να έχει καλές σχέσεις μαζί του. Δεν τον βλέπει ως πρόβλημα, αλλά ως μέρος του ανθρώπου που αγαπάει».

Ο Χαρίλαος έχει αδυναμία στην κόρη του ή θα της φέρει και αντιρρήσεις;

«Είναι α πατέρας που θέλει το καλύτερο για την κόρη του και γι’ αυτό θα της βάλει και όρια. Δεν γίνεται να αφήσεις το παιδί σου ανεξέλεγκτο, αν επιθυμείς το καλό του. Τα όρια είναι απαραίτητα και ο Χαρίλαος προσπαθεί να τα βάλει ακόμα και στον Νικηφόρο. Τον εκτιμά, τον θαυμάζει, βλέπει σε αυτόν προοπτική, αν και έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και την ένωση των δύο οικογενειών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ο βασικός λόγος που τον έχει δεχτεί ως γαμπρό. Δεν είναι αυτό το κίνητρο του. Βέβαια υπάρχει και το σχέδιο του αεροδρομίου στο οποίο είναι συμμέτοχος με τον Δούκα. Ο Χαρίλαος έχει καλές προθέσεις, θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ γιατί έχει μια πείρα ζωής που είναι ανθρωποκεντρική».

Αν ο Νικηφόρος δεν ήταν Σεβαστός, θα ήταν το ίδιο δεκτικός σε αυτόν τον αρραβώνα;

«Εάν η κόρη του τον αγαπούσε κι εκείνοι ήταν ένας νέος εργατικός και άξιος, πιστεύω ότι θα έδινε και πάλι την έγκρισή του προκειμένου να δει τη Ρένα ευτυχισμένη. Δεν είναι τόσο συμφεροντολόγος, θα θυσίαζε πολλά πράγματα για εκείνη».

Στα προσωπικά της κόρης του και τις επιλογές της θα συμβεί κάτι που θα παρέμβει;

«Ο Χαρίλαος θα παρέμβει μόνο αν δει την κόρη του να πληγώνεται. Θα το δούμε».

Επίσης ο Νικηφόρος είναι το μάτι του και το αυτί του στη Νομαρχία.

«Είναι δικός του πλέον άνθρωπο. Οπως είπε και στον ίδιο, η περιουσία του έτσι κι αλλιώς θα περάσει σε εκείνον, οπότε μπορεί να κάνει και από νωρίς γι’ αυτό. Σκέφτεται το κοινό μέλλον των παιδιών και ταυτόχρονα. ως επιτυχημένοι επιχειρηματίας εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία με νόμιμα και ηθικά μέσα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Τον Νικηφόρο πλέον τον βλέπει σαν παιδί του, όμως δεν ξεχνάει την επαγγελματική του ιδιότητα επειδή μιλάει με τον μέλλοντα γαμπρό του. Οι ισχυροί άνθρωποι θέλουν να συνασπιστούν με έναν ακόμη ισχυρό για να έχουν μεγαλύτερη δύναμη».

Ο Μόρτζος θα συνεχίσει να συμμετέχει στο σχέδιο δημιουργίας του αεροδρομίου;

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεν υπάρχει διαφάνεια, ενώ κυριαρχούν τα συμφέροντα και οι μεθόδευσες. Επιπλέον υπάρχει κι ένας χαρακτήρας που λέγεται Ακύλας τον οποίο αντίθετα με τον Χαρίλαο, δεν θα ήθελα να τον έχω φίλο. Είναι ένας παράγοντας που έκανε ακόμα και τον Δούκα Σεβαστό να δυσκολευτεί. Εχει τις πλάτες του καθεστώτος, ηγείται μιας δυνατής παρακρατικής οργάνωσης και έτσι κυριαρχεί π τρομοκρατία. Περιμένω να δω αν ο Χαρίλαος θα συνασπιστεί με τον Δούκα ή αν θα λειτουργήσει για το συμφέρον του. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνει τίποτα που θα πάει αντίθετα με την ασφάλεια της οικογένειας του. Είναι λεπτές οι ισορροπίες γιατί με τον Δούκα είναι και συμπέθεροι και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο».

Θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να διαλέξει πλευρά Ακύλα ή Δούκα;

«Ολα είναι τόσο ρευστά που δεν μπορείς να κάνεις πρόγνωση του τι θα γίνει. Οι ανατροπές είναι συνεχείς σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια παρτίδα σκάκι που πρέπει να παιχτεί προσεκτικά από όλους, με έξυπνες συμμαχίες και τις λιγότερες δυνατές απώλειες».

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved