Σκοτεινή θάλασσα: Ο Χρήστος «καρφώνει τον Ηρακλή»
Media

Σκοτεινή θάλασσα: Ο Χρήστος «καρφώνει τον Ηρακλή»

Σκοτεινή θάλασσα: Ο Γιάννης ομολογεί στον Χρηστό τις ατασθαλίες του Ηρακλή στην εταιρία.

Οργισμένος εκείνος, αποφασίζει να κατηγορήσει τον Ηρακλή ανοιχτά για το θέμα της μόλυνσης στη λιμνοθάλασσα και παράλληλα να θέσει την Ξένια προ των ευθυνών της.

Ο Χρηστός μαζί με τη Σμαρώ επισκέπτονται το παραθαλάσσιο σημείο της θολής ανάμνησης του «φόνου» της Άννας που βασανίζει τον νεαρό επιστήμονα. Όταν όμως φτάνουν εκεί, αφήνουν το πάθος να τους κυριεύσει... Στο μεταξύ, μια ξεχασμένη φωτογραφία αναγκάζει την Ξένια να ανακαλέσει και εκείνη κάποιες παλιές μνήμες, από ένα περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρόνια στο ίδιο ακριβώς σημείο. Ενώ η Όλγα προσπαθεί μάταια να συμφιλιωθεί με τον Σάββα, έξαλλη, ενημερώνεται πως ο Χρήστος αφέθηκε ελεύθερος. Σύντομα ο Ζήσης έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Χρήστο. Του δίνει ένα στικάκι με το κρυφό βίντεο από τη μοιραία βραδιά, στο οποίο όμως μια αντρική φιγούρα μοιάζει να παρακολουθεί την Αννα... Η Σμαρώ, από την άλλη, ανακαλύπτει τα ερωτικά ραντεβού της Τάνιας με τον Πέτρο και του επιτίθεται άγρια, γιατί καταλαβαίνει ότι εκείνος κρύβεται πίσω από τις διαρροές.

Ο Γιάννης αποκαλύπτει στον Χρήστο τις ατασθαλίες του Ηρακλή στην εταιρία. Ύστερα από όσα έμαθε, ο Χρήστος αποφασίζει να κατηγορήσει τον Ηρακλή ανοιχτά για το θέμα της μόλυνσης στη λιμνοθάλασσα, αλλά και να θέσει την Ξένια προ των ευθυνών της. Εκείνη, ταραγμένη, υπόσχεται ότι θα μελετήσει σοβαρά την καταγγελία του Χρήστου. Ταυτόχρονα όμως επιστρατεύει έναν γραφολόγο για να εξετάσει αν το σημείωμα αυτοκτονίας του Μιχάλη είναι αυθεντικό... Ο Γεράσιμος φορτώνει την υπόθεση των διαρροών στον Πέτρο και τον εξαναγκάζει σε παραίτηση, γεγονός που αυτόματα αθωώνει τη Σμαρώ. Σύντομα αποκαλύπτεται ότι ο Σάββας είχε στο παρελθόν δοσοληψίες με τον Σάκη, αλλά και ότι η Όλγα ταξίδεψε στη Ρωσία για να συναντήσει τον Μπόρις, κρυφά από τον Σάββα.

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved