Χρυσή Πρεμιέρα για το Chart Show Your Countdown με την Δέσποινα Βανδή 
Media

Χρυσή Πρεμιέρα για το Chart Show Your Countdown με την Δέσποινα Βανδή 

Η πρεμιέρα του Chart Show ήταν από … «Ατόφιο Χρυσάφι» και μας έκανε να σηκώσουμε «Ψηλά τα Χέρια» και να παραδοθούμε στη μαγεία της μουσικής και να διασκεδάσουμε με ένα ανεπανάληπτο αφιέρωμα στα πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’90. 

Το πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός ήταν σταθερά πρώτο trend στο twitter το βράδυ του Σαββάτου, και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με μέσο όρο τηλεθέασης 15,6% για το δυναμικό κοινό (18-54), ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 20%.

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε ζεστά τους ξεχωριστούς καλεσμένους της στο εντυπωσιακό πλατό του Chart Show: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Στέλιος Διονυσίου, Βάνα Μπάρμπα, Εύη Δρούτσα, Γιάννης Δόξας, Γιώργος Θεοφάνους, και Καίτη Γαρμπή μοιράστηκαν όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες από την δεκαετία του ’90.

Το Chart με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90’s που έφερε τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου ήταν και η αφορμή για να μάθουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και παρασκήνιο για τα μουσικά δρώμενα της εποχής από τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο.

Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις, συγκινήσεις αλλά και πολλές live ερμηνείες στο πλατό: Ο Στέλιος Διονυσίου συγκίνησε το κοινό ερμηνεύοντας το τραγούδι του πατέρα του «Ένα λεπτό περιπτερά». Στη σκηνή του Chart Show είδαμε επίσης μία αναπάντεχη μουσική συνάντηση: τον Ηλία Βρεττό μαζί με τον Γιώργο Σαρρή των Ζιγκ Ζαγκ να τραγουδούν το «Φύσηξε έρωτας βοριάς».

Ξεχωριστές μουσικές στιγμές προσέφεραν η Βένια Καραγιαννίδου, Τα Κακά Κορίτσια, ο Γιάννης Ξανθόπουλος αλλά και ο Λούκας Γιώρκας που τραγούδησε το «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» του Δημήτρη Μητροπάνου, το τραγούδι που δικαιωματικά κατέκτησε την κορυφή του Chart. Τέλος, η μοναδική Καίτη Γαρμπή ξεσήκωσε το κοινό με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της!

Στην πρεμιέρα όμως είδαμε και τους: Ανδρέα Μικρούτσικο, Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, Μπέσυ Αργυράκη & Εβελίνα Νικόλιζα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστα Φραγκολιά, Μάκη Τσέλιο, Νίκος Σούλη, και Έλενα Κρεμλίδου να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο το top 30.

Το Chart Show γεμίζει το σαββατόβραδό μας μουσική και συναισθήματα και είναι το απόλυτο μουσικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved