Πρωτιά για το Survivor στη ζώνη μετάδοσής του χθες το βράδυ!
Media

Πρωτιά για το Survivor στη ζώνη μετάδοσής του χθες το βράδυ!

Το τηλεοπτικό κοινό επιλέγει Survivor διατηρώντας το παιχνίδι επιβίωσης σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Χθες 12/3, το Survivor ήταν ξεκάθαρα για μια ακόμη φορά η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστό 22,3% στο γενικό σύνολο και 19% στο δυναμικό κοινό στη ζώνη μετάδοσής του. Μετά από έναν αγώνα γεμάτο εντάσεις και αγωνία οι Μαχητές πήραν την πολυπόθητη νίκη ενώ συνέχισαν δυναμικά και στο quiz game που ακολούθησε παίρνοντας σε ένα επεισόδιο διπλή νίκη.

Πέρα όμως από την αναμέτρησή τους στο στίβο μάχης φαίνεται πως οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας έχουν να λύσουν και άλλα ζητήματα που τους φέρνουν αντιμέτωπους.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Στάθης Σχίζας δεν βρίσκει έντιμη τη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα όμως απόψε ο παίκτης τον Μαχητών περνά στην αντεπίθεση σχολιάζοντας τις προθέσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο. Τα σχόλιά του φέρνουν την αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια.Εσωτερικά στην ομάδα των Μαχητών μία νέα αντιπαράθεση ξεσπά ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τι έχει συμβεί;

Η Μπλε ομάδα έχει τη σιγουριά και τη φόρα από τις δύο νίκες και μπαίνει δυναμικά στον αποψινό στίβο μάχης για να διεκδικήσει την πρώτη ασυλίας της εβδομάδας. Για εκείνους η νίκη φαντάζει να είναι μονόδρομος καθώς μία ενδεχόμενη ήττα θα φέρει μέλη τους υποψήφια προς αποχώρηση για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Από την άλλη πλευρά οι Κόκκινοι θέλουν να διατηρήσουν ακέραιη την ομάδα τους και δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος. Ποιος θα καταφέρει να πάρει το τοτέμ της ασυλίας στην καλύβα του;

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved