Πάτρα: Τα νέα δεδομένα για το θρίλερ των νεκρών παιδιών και οι αποκαλύψεις φίλης του ζευγαριού
Media

Πάτρα: Τα νέα δεδομένα για το θρίλερ των νεκρών παιδιών και οι αποκαλύψεις φίλης του ζευγαριού

Πάτρα: Με μεγάλη προσοχή και μεθοδικότητα, ώστε να διαλευκανθεί μια τόσο σοβαρή υπόθεση όπως είναι οι «ανεξήγητοι» θάνατοι των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, συνεχίζουν οι ειδικοί της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών να μελετούν τα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση της τραγωδίας.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται το ιατρικό ιστορικό και των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα μικρότερο από τρία χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ έχει ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από τους γιατρούς που είχαν εξετάσει τα τρία αδέρφια.

Καθοριστικές για τις έρευνες είναι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας που κατέληξε μετά από καρδιακή ανακοπή, την οποία υπέστη από αδιευκρίνιστα αίτια.

Οι ειδικοί εξετάζουν μεμονωμένα αλλά και σε διασταύρωση με τις αδερφές της μικρής Τζωρτζίνας όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναλύσεις.

Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις έχουν προκύψει τα πρώτα ευρήματα, τα οποία προκαλούν προβληματισμό στους επιστήμονες.

Μεταξύ άλλων, στο μικροσκόπιο των επιστημόνων βρίσκονται και οι ουσίες που το κορίτσι ελάμβανε στον οργανισμό του λόγω των θεραπειών που δεχόταν. Οι επιστήμονες αναμένεται να εκτιμήσουν αν οι ποσότητες αυτές είναι σε επίπεδα που δικαιολογούνται ή αν υπάρχουν ενδείξεις υπερβολικής δόσης.

Φίλη του ζευγαριού αποκαλύπτει…
Την ίδια στιγμή, φίλη του ζευγαριού, που γνωρίζει πολύ καλά τόσο τη μητέρα των κοριτσιών, όσο και τον πατέρα τους, Μάνο Δασκαλάκη, θέλησε να μιλήσει, προκειμένου – όπως είπε – να βάλει «ένα λιθαράκι, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια όσον αφορά το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας».

«Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η Ρούλα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά η φίλη του ζευγαριού, μιλώντας για την παιδική ηλικία της μητέρας των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια γυναίκα ανέφερε πως «η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία».

Σύμφωνα με όσα λέει το πρόσωπο-κλειδί, η Ρούλα γνωρίστηκε με τον σύζυγό της σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου: «Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ρούλα έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα».

Ο νεαρός, τότε 20-21 χρονών, δεν ήθελε αυτήν την γρήγορη εγκυμοσύνη, καθώς έλεγε ότι ήταν πολύ μικρός και ήθελε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Όπως είπε η γυναίκα, το ζευγάρι, από τον πρώτο καιρό της συμβίωσής του, είχε πολλά προβλήματα.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved