Κοντομηνάς: Άγνωστες λεπτομέρειες από την περίοδο που νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο
Media

Κοντομηνάς: Άγνωστες λεπτομέρειες από την περίοδο που νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και σήμερα γίνεται η εξόδιος ακολουθία στο αγαπημένο του μέρος, την Ύδρα!

Ο ιατρός του, Δημήτρης Λινός, αποκάλυψε για πρώτη φορά στο Πρωινό άγνωστες λεπτομέρειες από το διάστημα που νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν επιλεκτικός, Όταν ήταν στο νοσοκομείο, σε φάση που είχε επικοινωνία, στον 17ο όροφο ήταν ένας γνωστός πολιτικός ο οποίος επισκέφθηκε κάποιον άλλον και λέει: «Κύριε Κοντομηνά είμαι ο τάδε, σας ξέρω κτλ». Και του απάντησε: «Δεν σας ξέρω εγώ κύριε». Και όταν έφυγε είπε «Τον ξέρω, αλλά… » και έκανε αρνητικά σχόλια. Η τηλεόραση ήταν πάντα ανοιχτή στην αρχή, του άρεσε. Συνήθως έβλεπε ΑΝΤ1. Τα τελευταία δύο χρόνια η επαφή του με τον κόσμο ήταν μηδενική. Χρειάστηκε να κάνουμε και τραχειοστομία, δηλαδή και τεχνικά δεν μπορούσε να μιλήσει. Είναι πολύ σκληρό να είσαι φυλακισμένος στο ίδιο σου το σώμα, όμως, κατά την άποψη τη δική μου, είχε το μυαλό του.»!

Και πρόσθεσε: «Η οικογένεια και εμείς δεν είχαμε επιτρέψει να έρθει κανένας, λίγοι άνθρωποι ήταν. Ο γαμπρός του τον αγαπούσε πολύ και μου είπε «Σας παρακαλώ κ. καθηγητά να τον κοινωνήσετε στη ΜΕΘ». Τον κοινωνώ, γίνεται άλλος άνθρωπος, ήταν Παρασκευή και έφυγα. Περίμενα μέχρι το βράδυ να έχει φύγει. Μου λένε «τι του έκανες του Κοντομηνά»; Ξαναπήγε στο δωμάτιο και έζησε ακόμα έναν μήνα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το μεγαλείο και το δράμα είναι ότι δεν έφυγε «φυτό». Έφυγε ένας ζωντανός άνθρωπος»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved