Πάτρα: Σοκαρισμένη η Καινούργιου με τα βίντεο των κοριτσιών: «Δεν υπάρχουν λόγια να τα περιγράψεις»
Media

Πάτρα: Σοκαρισμένη η Καινούργιου με τα βίντεο των κοριτσιών: «Δεν υπάρχουν λόγια να τα περιγράψεις»

Σοκαρισμένη με την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα η Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Δευτέρας (14-03) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκαν βίντεο από τις ευτυχισμένες στιγμές των τριών κοριτσιών με την παρουσιάστρια να συγκινείται.

«Τα βλέπουμε σε όλες τις εκπομπές και το διαδίκτυο και τα πλάνα των κοριτσιών, τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικά, δεν υπάρχουν λόγια να τα περιγράψεις. Ελπίζω να είμαστε πολύ κοντά στη λύση αυτού του γρίφου γιατί όποια κι αν είναι ουσιαστικά η λύση αυτό που όλοι λένε είναι ότι πρόκειται για τον γρίφο της 50ετίας, τον παράξενο θάνατο των τριών κοριτσιών», είπε εμφανώς σοκαρισμένη από τις εξελίξεις.

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η Ρούλα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά η φίλη του ζευγαριού, μιλώντας για την παιδική ηλικία της μητέρας των παιδιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια γυναίκα ανέφερε πως «η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία».

«Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ρούλα έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα».
Ο νεαρός, τότε 20-21 χρονών, δεν ήθελε αυτήν την γρήγορη εγκυμοσύνη, καθώς έλεγε ότι ήταν πολύ μικρός και ήθελε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved