Μόλις Χθες: Ο Σπύρος προσέχει κάποιες ύποπτες κινήσεις του Ορέστη και τον παρακολουθεί
Media

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος προσέχει κάποιες ύποπτες κινήσεις του Ορέστη και τον παρακολουθεί

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (15/3), ο Σπύρος ετοιμάζεται να πουλήσει το κτήμα που ανήκει στον Όμιλο και έχει τεράστια συναισθηματική αξία για την οικογένεια, ενώ η Λουίζα με τον Ορέστη ψάχνουν τρόπο να το σώσουν.

Η Δάφνη καλοδέχεται την Άννα ενώ η υπόλοιπη οικογένεια έχει αντιρρήσεις και ο Ιάσονας έχει ξανακυλήσει στις παλιές κακές συνήθειες. Ο Μιχάλης πιστεύει ότι είναι ο Σπύρος πίσω από τις απειλές που δέχεται. Είναι όμως; Ο Σπύρος προσέχει κάποιες ύποπτες κινήσεις του Ορέστη και τον παρακολουθεί. Ο Αντρέας εξακολουθεί να δείχνει κακή συμπεριφορά και γίνεται αφόρητος στο ίδρυμα. Ο Θάνος κάτι υποπτεύεται και κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Δήμο. Η Κέλλυ αρνείται το ακριβό δώρο του Χρήστου στον Στάθη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

O Μιχάλης έχει δεθεί με την Κατερίνα μετά από τόσους μήνες μαζί. Αυτό που αναρωτιέται η μικρή είναι αν, μετά την επιστροφή της Λουίζας από το νοσοκομείο, θα μείνουν όλοι μαζί. Ο Άλκης φεύγει από τον Πόρο για επαγγελματικούς λόγους και η Κορίνα μένει με το παιδί ενώ η Λήδα είναι στην ψυχιατρική κλινική και προετοιμάζει την απόδρασή της. Ο Ορέστης, μετά το μυστικό που μαθαίνει, τσακώνεται με όλη την οικογένεια. Ο Δήμος βλέπει στον πορτοκαλεώνα τον Μιχάλη και καταστρώνει τα σχέδιά του για να πάρει την εκδίκησή του. Ο Χρήστος κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Στάθη και η Άννα γυρίζει στο σπίτι της Δάφνης, φέρνοντας ένα συγκλονιστικό νέο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved