X Factor: Απολαυστικά βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων
Media

X Factor: Απολαυστικά βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του "Χ Factor" ξεκίνησε

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 στο MEGA, αρχίζει η αναζήτηση για το νέο μεγάλο αστέρι που θα λάμψει στην ελληνική μουσική σκηνή.

Το talent show που έχει καθιερώσει τα δημοφιλέστερα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 με μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Καλλιτέχνες και μπάντες από όλα τα είδη της μουσικής, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές στο pre-casting, φιλοδοξούν να κερδίσουν τους κριτές με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Δείτε απολαυστικά βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων:

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους.

Τα live του «X Factor», θα παρουσιάσει με την ξεχωριστή αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved