Media

Η Μαίρη Χρονοπούλου στο «Έτερος εγώ: Νέμεσις»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς «Ετερος εγώ: Νέμεσις» του Σωτήρη Τσαφούλια, με τη Μαίρη Χρονοπούλου στον ρόλο μιας πατρόνας γυναικών που εργάζονται στο πεζοδρόμιο.

Η Μ. Χρονοπούλου θα εμφανιστεί στα τελευταία επεισόδια του τρίτου κύκλου, ίτα νέα επεισόδια, που θα μεταδοθούν τον Οκτώβριο, ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του «Ερπετού». Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια προϊσταμένη, Αθηνά Λυγερού. Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και Βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο έκεί συναντά την Τόνια. Παράλληλα, ψάχνει διαρκώς τη γατούλα του.

Η κρίση στη σχέση Απόστολου και Ελένης κλιμακώνεται. Η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του «Ετερος εγώ», μια και δεν Βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει τον Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών, που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε κίνηση, ενώ η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα. Και έτσι ξεκινά ο τρίτος κύκλος.

Παίζουν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Λαγούτης, Αννα Μενενάκου, Μάνος Βακούσης, Μαριάννα Τουμασάτου, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Μπέζος, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Αθηνά Τσιλύρα, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δημήτρης Μαύροπουλος, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Τόνια Μαράκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Θάνος Τοκάκης, Δημήτρης Μαρίζας, Φώτης θωμαΐδης, Κώστας Αρζόγλου, Σωτήρης Χατζάκης, Νίκη Λάμη, Αντίνοος Αλμπάνης, Αρης Αντωνόπουλος, Κυριάκος Σάλης, Δημήτρης Λαγούτης. Αθηνά Αλεξοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή:Secret

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved