Δημήτρης Κοντομηνάς: Καταβεβλημένη η αδερφή του στην ταφή-Το στεφάνι που συγκινεί και η αλλαγή ώρας
Media

Δημήτρης Κοντομηνάς: Καταβεβλημένη η αδερφή του στην ταφή-Το στεφάνι που συγκινεί και η αλλαγή ώρας

Την περασμένη Πέμπτη έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.

Η εξόδιος ακολουθία του πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/3) στο αγαπημένο του νησί, την Ύδρα, ενώ η ταφή του, πραγματοποιήθηκε στις 09:00 το πρωί της Τρίτης, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου υπάρχει ο οικογενειακός τάφος, στον οποίον είχαν ταφεί και οι γονείς του.
«Ουδέποτε είχε εκφράσει ο Δημήτρης Κοντομηνάς την επιθυμία η κηδεία του να γίνει κεκλεισμένων των θυρών τα κλεφτά και στα μουλωχτά», είπε ο Δήμος Βερύκιος στον αέρα του Happy Day.


Στην τελετή της ταφής βρέθηκε η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά, Κίττυ, αλλά και η κόρη του Μαρία, μαζί με τον σύζυγό της Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.
Εκεί ήταν και η δημοσιογράφος και κουμπάρα του, Μαρία Νικόλτσιου, όπως και φίλοι από τον επιχειρηματικό κόσμο και τον κόσμο της τηλεόρασης.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων στην Κίττυ Κοντομηνά, αν πρόλαβε να του πει όλα όσα ήθελε, εκείνη συντετριμμένη απάντησε αρνητικά. Το στεφάνι μάλιστα για τον αδερφό της πραγματικά συγκινεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες αργά το βράδυ άλλαξε η ώρα ταφής από 11 το πρωί σε 9 και εκεί βρέθηκαν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κοντομηνάς: Φώτο από την εξόδιο ακολουθία στην Ύδρα - Ράκος η κόρη του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved