X Factor auditions: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την πρώτη φάση του μουσικού talent show του MEGA
Media

X Factor auditions: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την πρώτη φάση του μουσικού talent show του MEGA

Το X Factor, που κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10, είναι το απόλυτο μουσικό talent show για να ξεδιπλώσουν οι νέοι ερμηνευτές το ταλέντο και το πάθος τους για τη μουσική.

Άλλωστε, ο μακροβιότερος και πιο επιδραστικός τηλεοπτικός μουσικός διαγωνισμός, που τον έχουν παρακολουθήσει δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έχει αναδείξει και καθιερώσει παγκοσμίως τρανταχτά ονόματα όπως οι One Direction και η Leona Lewis.

Γι’ αυτό και το «X Factor» του MEGA, που έρχεται με μια κορυφαίων προδιαγραφών παραγωγή, τράβηξε το ενδιαφέρον χιλιάδων σόλο καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή και εμφανίστηκαν στα open casting calls (όπου δεν χρειαζόταν προηγούμενη δήλωση συμμετοχής) στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο.

Οι τέσσερις κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, καταξιωμένοι σε διαφορετικά μουσικά είδη, θα κρίνουν υποψηφίους από πολλούς μουσικούς χώρους. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι από μπροστά τους θα παρελάσουν διαγωνιζόμενοι με λαϊκά τραγούδια, αλλά και με heavy metal και K-pop, δηλαδή την κορεάτικη ποπ, που έχει κατακτήσει τον πλανήτη.
Πέρα από τη μουσική ποικιλομορφία στις auditions του «X Factor», μεγάλο ενδιαφέρον έχει ότι κάποιοι υποψήφιοι επέλεξαν να εμφανιστούν με τραγούδια που έχουν γράψει οι ίδιοι και όχι να ερμηνεύσουν κάποιο γνωστό. Αυτή η επιλογή άλλοτε θα αποδειχτεί ριψοκίνδυνη κι άλλοτε θα επιβραβευτεί από τους κριτές. Στο backstage η Κατερίνα Λιόλου και ο Ηλίας Μπόγδανος αναλαμβάνουν να εμψυχώνουν τους υποψηφίους.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι φιλοδοξούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους και διεκδικούν δύο μεγάλα έπαθλα: ο νικητής του «X Factor» θα κερδίσει 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, και θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, όμως, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Ακόμα, μια μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο «X Factor» του MEGA είναι ότι για πρώτη φορά καταργούνται οι τέσσερις κατηγορίες (σόλο άνδρες 16-24, σόλο γυναίκες 16-24, γκρουπ και 25+).

Το «X Factor» του MEGA είναι ξεχωριστό!
Η συνέχεια την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10, και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved