Λευτέρης Ελευθερίου: «Παίζεται το όνομά τους έξι μήνες, έχουν καταστραφεί καριέρες...»
Media

Λευτέρης Ελευθερίου: «Παίζεται το όνομά τους έξι μήνες, έχουν καταστραφεί καριέρες...»

Στην εκπομπή Στούντιο 4, φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου το απόγευμα της Τρίτης (15-03). Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα #metoo αλλά και στη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχα πει πως πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, μου φάνηκε λίγο δεσποτικός ο τρόπος του κύριου Φιλιππίδη στις πρόβες. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα όργανο, που να επιβλέπει. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μαλακός. Πώς αλλάζουν και τα εκπαιδευτικά μέσα στα σχολεία; Να είναι πιο ήρεμος ο τρόπος που γίνεται μια δουλειά», είπε και συνέχισε:

«Μας παίρνουν τώρα τηλέφωνο για τον καθένα. Μας παίρνουν για τον κύριο Φιλιππίδη, μας παίρνουν για τον κύριο Χαϊκάλη να μιλήσουμε εμείς οι ηθοποιοί. Για να συντηρείται ένα περιβάλλον, δεν συντηρείται μόνο από τους ηθοποιούς. Είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Πρέπει να βγουν και οι άνθρωποι που τόσο καιρό τους στήριζαν γιατί δεν τους στηρίζαμε μόνο εμείς…

Το λέω με παράπονο γιατί κάθε τόσο χτυπάει το τηλέφωνο να μιλήσουμε με ανθρώπους και μετά λένε τους κανιβαλίζεις και δεν έχουν άδικο που το λένε γιατί ακόμα δεν έχουν περάσει δικαστήριο, δεν έχει γίνει δικαστήριο να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι.

Και λέμε, λέμε, λέμε, παίζεται το όνομά τους έξι μήνες, έχουν καταστραφεί καριέρες που μπορεί να αποδειχθεί στο δικαστήριο αυτό που έλεγε ο κύριος Σόμπολος για ανθρώπους που μπορεί να έχουν καταστραφεί και τελικά είναι αθώοι», ανέφερε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved