Ήλιος: Αντώνης Καρυστινός: «Παύλος και Αλίκη έχουν ένα κοινό μυστικό»
Media

Ήλιος: Αντώνης Καρυστινός: «Παύλος και Αλίκη έχουν ένα κοινό μυστικό»

O Αντώνης Καρυστινός κλέβει την παράσταση με το ταλέντο του, αλλά και τις εντυπώσεις με τη συνέπεια και το ήθος που τον χαρακτηρίζει όλα τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας.

Ο ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο που εισέβαλε στην καθημερινή σειρά «Ηλιος» του ΑΝΤ1 για να ξεδιπλώσει μια νέα ιστορία.

Διπλή φέτος η τηλεοπτική σας παρουσία. Ξεκινήσατε τη σεζόν με «Το αύριο μας ανήκει» στο ΜΕGΑ και θα κλείσετε με τον «Ηλιο» στον ΑΝΤ1.

«Αυτό δεν είναι πάντα καλό. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να σταματήσει μια σειρά στα μέσα της σεζόν και δεν ήταν πολύ ευχάριστο».

Τώρα μπήκατε σε μια παραγωγή που προβάλλεται για δεύτερη χρονιά κι έχει διαγράψει επιτυχημένη πορεία. Αυτό σας δημιουργεί μια ασφάλεια και είναι ένας παράγονται τον οποίο λάβατε υπόψη για να δεχτείτε την πρόταση;

«Σίγουρα, γιατί οι συνεργάτες έχουν αναμετρηθεί με αυτό που κάνουν κι έχουν βρει τον τρόπο να είναι δημιουργικοί, αποδοτικοί και δεν νιώθω ότι κάνω αντικατάσταση. Ούτως ή άλλως δεν μου αρέσουν οι αντικαταστάσεις. Πηγαίνοντας εκεί είχα καινούριες ιστορίες να αντιμετωπίσω κι έναν νέο ρόλο. Οπότε για μένα ήταν όλα πρωτόγνωρα. Για τους συναδέλφους είναι το ίδιο περιβάλλον αλλά και για εκείνους ανοίγονται νέες περιπέτειες».

Πείτε μου για τον νέο σας ήρωα, τον Παύλο Σαρόγλου.

«Είναι ένας δικηγόρος ο οποίος ζούσε σε ένα πλαίσιο όπου ήταν όλα αρμονικά τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια του. Αγαπούσε το επάγγελμα του, ήταν αποδοτικός, ικανός, ώσπου ξαφνικό ένα δυσάρεστο γεγονός, μια τραγική απώλεια, αυτή της κόρης του, τον βάζει σε μια περίοδο πένθους και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτόν τον χαμό και να βρει τη δύναμη, το κουράγιο και το θάρρος να συνεχίσει τη ζωή του. Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για μια ερωτική ιστορία. Δεν υπάρχει η διάθεση να ερωτευτεί, να προσπαθήσει να γαντζωθεί από κάποια σχέση και μια γυναίκα που θα τον κάνει να ξεχάσει. Το σημαντικότερο πράγμα που του συμβαίνει είναι η απουσία της κόρης του».

Νιώθει υπεύθυνος για τον χαμό της;

«Δεν είναι κάτι αντικειμενικό αλλά εκείνος νιώθει ότι λόγω της σχέσης πατέρα - κόρης θα μπορούσε να της είχε απαγορεύσει να πάει την εκδρομή όπου έγινε το δυστύχημα, πράγμα που δεν ισχύει. Και η αλήθεια είναι πως η πρώτη σκέψη που κάνουμε είναι να κατηγορούμε τον εαυτό μας. Δεν θα μπορούσε όμως τότε να της το επιβάλλει, Ωστόσο θεωρεί ότι αν το είχε κάνει, σήμερα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Με τη γυναίκα του έχουν χωρίσει;

«Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει το ζευγάρι κάτι τόσο τραγικό».

Το γκρουπ όπου πάει θα τον βοηθήσει ουσιαστικά;

«Σίγουρα, γιατί η πρώτη συνειδητοποίηση που κάνει εκεί, και μένει άναυδος, είναι ότι υπάρχουν κι άλλοι που συνεχίζουν τη ζωή τους ύστερα από μια απώλεια και πως δεν είναι ο μόνος. Αυτό τον κάνει να ακούει και σιγά σιγά να βγάζει τον πόνο που νιώθει από μέσα του. Οι ομαδικές συνεδρίες θα τον ωθήσουν στο να μιλήσει και ο ίδιος. Κάνε λοιπόν άλλο ένα βήμα».

Η Αλίκη του στέκεται από την πρώτης στιγμή. Μεταξύ τους θα δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης;

«Είναι κι εκείνη στην ομάδα και την ώρα που ο Παύλος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει και νομίζει ότι έκανε λάθος να μοιραστεί αυτό που τοι συμβαίνει, η Αλίκη είναι ο άνθρωπος πού το παροτρύνει να μην τα παρατήσει. Θέλοντας ο Παύλος να ανταποδώσει αυτό το θάρρος πήρε, τη βοηθάει νομικά στην υπόθεση της φόρμας».

Και στη συνέχεια του ζητάει να αναλάβει τη υπόθεση της υιοθεσίας της Αζίζα.

«Το ένα φέρνει το άλλο και όντως αναλαμβάνει τις υποθέσεις της, αλλά ως δικηγόρος, όχι ω φίλος. Ως ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουν ένα κοινό μυστικό κι αυτό είναι ότι πηγαίνουν στην ομάδα. Αυτό τους ενώνει».

Επιπλέον ο Παύλος, όταν εμφανίζεται η μητέρα της Αζίζα, η Λεϊλά, παίρνει το μέρος της.

«Είναι δικηγόρος και θα επιλέξει το δίκαιο βάσει της νομοθεσίας, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει και το ηθικό θέμα που πρέπει να υπερασπιστεί. Υπάρχει βεβαία και η συμπάθεια που έχει στην Αλίκη η οποία κι εκείνη προασπίζεται το δικό της δίκαιο γιατί θέλει πραγματικά να φροντίσει το παιδί. Ο Παύλος θέλει να βρει μία λύση για να είναι χαρούμενο το ίδιο το κορίτσι,· όχι για να είναι χαρούμενη η μαμά του ή η Αλικη που το φροντίζει. Η Αζίζα είναι προτεραιότητα του. Βλέπει σε εκείνη με έναν τρόπο την κόρη του», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved