Ελένη Μενεγάκη: Ξεκινά δίαιτα – «Πλησιάζει το καλοκαίρι και θα θέλω να βάλω τα μαγιό μου»!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκινά δίαιτα – «Πλησιάζει το καλοκαίρι και θα θέλω να βάλω τα μαγιό μου»!

H Ελένη Μενεγάκη έχει στο μυαλό της το καλοκαίρι και τις βουτιές της και όπως αποκάλυψε ξεκινά δίαιτα μιας και θέλει να φορέσει τα υπέροχα μαγιό της!

Όπως τόνισε: «Πλησιάζει το καλοκαίρι και λέμε ωχ θα ξεκινήσω δίαιτα γιατί θα θέλουμε να βάλουμε τα μαγιό μας, τα καλοκαιρινά μας και λες βρε ας φάω τώρα πριν μπω σε πρόγραμμα, εγώ το σκέφτομαι και έτσι… Κοντεύει να φύγει και ο Μάρτης, είμαστε ντυμένοι και δεν φαίνονται κάποια πράγματα, μετά όμως θα φαίνονται…»!

Και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πετάχτηκε και της είπε «Μη με κοιτάς έχω μεγάλη περιφέρεια…» και τότε η Ελένη του απάντησε: «Δεν έχεις και σκέφτομαι αν δεν περνάς τόσο καλά μαζί μας γιατί είσαι πιο αδυνατισμένος…» με τον Δημήτρη να της απαντά : «Είσαι καλά; Μην το ξαναπείς αυτό»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι τόσο ακομπλεξάριστη και έχει «χτίσει» μια τέτοια σχέση με το τηλεοπτικό κοινό που δεν διστάζει ενίοτε να παραδέχεται μπροστά στον φακό για τα κιλά που παίρνει όταν ξεφεύγει διατροφικά, έχει ζυγιστεί μάλιστα live στην τηλεόραση! Η Ελένη λέει «ναι» στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι. Η ίδια έχει παραδεχτεί επίσης ότι έχει έναν καλό μεταβολισμό, που λειτουργεί άμεσα μόλις κόψει τα μακαρόνια (που λιμπίζεται πολύ συχνά!), γενικότερα τους υδατάνθρακες και τα τσιμπολογήματα, με αποτέλεσμα να επανέρχεται αμέσως στο φυσιολογικό της βάρος, που είναι τα 60 κιλά.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλά το σώμα της, όπως ξέρει και μικρά κόλπα που μπορούν, όταν τα εφαρμόσει, να ξεμπλοκάρουν τον οργανισμό της και να την κάνουν να ξεφουσκώσει και να αποκτήσει ξανά τη λεπτή σιλουέτα της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved