Μόλις χθες: Αυτό είναι το τέλος της σειράς
Media

Μόλις χθες: Αυτό είναι το τέλος της σειράς

Λίγα επεισόδια απομένουν για να ρίξει αυλαία η δραματική σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες».

Ανάμεσα σε άλλα, θα δούμε την Έλενα και τον Σπύρο να πεθαίνουν πληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις εγκληματικές πράξεις που έχουν διαπράξει.

Περί τα τέλη Μαρτίου αναμένεται να ολοκληρωθούν τα επεισόδια της δραματικής σειράς και οι εξελίξεις κορυφώνονται στο φινάλε της. Κάποιοι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μυστικά που στοίχειωσαν τη ζωή τους, κάποιοι άλλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με τα λάθη τους, κάποιοι θα έχουν ευτυχισμένο τέλος, ενώ θα δούμε να έρχεται και η δικαίωση. Ανάμεσα στα πρόσωπα; όμως, που δεν θα έχουν καλό τέλος είναι ο Σπύρος και η Ελενα. Ο Σπύρος, εδώ και αρκετό διάστημα, μετράει περισσότερους εχθρούς από συμμάχους. Ο Στέφανος, ο Μιχάλης, η Λουίζα και κάποιες φορές ακόμη και η Ελενα στέκονται απέναντι του θέλοντας να βρουν τρόπο να τον τιμωρήσουν για όσα έχει κάνει. Και αυτή η τιμωρία δεν αργεί.

Η Αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία εναντίον του και η σύλληψη του Σπύρου είναι γεγονός. Ο άντρας πρόκειται να οδηγηθεί στη φυλακή με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι τόσες ώστε να ! ζήσει για την υπόλοιπη ζωή του σε ένα κελί. Όσο και να προσπαθεί εκείνος να κάνει τα πάντα για να καταφέρει να αποφυλακιστεί δεν θα τα καταφέρει. Στο κελί της φυλακής, ο Σπύρος κάνει τον απολογισμό του και παίρνει μία μοιραία απόφαση. Σύμφωνα με το MYTV, ο Σπύρος θα γράψει μόνος του το φινάλε της ιστορίας του. Δίνει τέλος στη ζωή του αυτοκτονώντας.

Η είδηση του θανάτου του διαδίδεται γρήγορα σε όλους. Κι ενώ λυπούνται για εκείνον, ξέρουν πως έτσι δεν θα κινδυνεύσει ποτέ κανένας άλλος από τα αδίστακτα σχέδια του. Την ίδια ώρα, η υγεία της Έλενας επιδεινώνεται κάθε μέρα που περνάει. Η κοπέλα είναι πια πολύ άρρωστη με σοβαρά συμπτώματα, αλλά προσπαθεί να το κρύψει απ' όλους, θέλει να εξιλεωθεί για τα δεινά που έχει προκαλέσει, ειδικά στον Μιχάλη, στη Λουίζα και στη Μαρία, αλλά δεν προλαβαίνει. Η κοπέλα θα μεταφερθεί σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί θα δώσουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, η Έλενα χάνει αυτή τη μάχη και αφήνει την τελευταία της πνοή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved