Σασμός: Ο Αντώνης μαθαίνει τον προδότη του τμήματος
Media

Σασμός: Ο Αντώνης μαθαίνει τον προδότη του τμήματος

Σασμός: Μία δυσάρεστη ανακάλυψη κάνει ο Γεράσιμος, που αφορά τον άνθρωπο που διέρρεε εμπιστευτικές πληροφορίες από το αστυνομικό τμήμα, και ο Αντώνης είναι σοκαρισμένος.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός αποκαλύπτει τη σχέση του με τη Βασιλική στον Νικηφόρο, ενώ η Αργυρώ στα Γιάννενα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο.

Μια σειρά από εκπλήξεις έρχεται να ανατρέψει τη ζωή όλων. Ενώ η Μαρίνα υποδέχεται την Ασπα στα Γιάννενα, η Αργυρώ ακούει τη βαθιά εξομολόγηση του Σταύρου για την τραγική στιγμή που του καθόρισε τη ζωή. Μάλιστα, οι δυο τους έρχονται ακόμη πιο κοντά. Κι ο Αντώνης, όμως, στην Κρήτη, καλείται να διαχειριστεί μια οδυνηρή αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος καταφέρνει να ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχαν ανάμεσα τους στο αστυνομικό τμήμα και διέρρεε πληροφορίες. Ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος με την προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του. Ταυτόχρονα, ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό και έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων.

Ο Μαθιός του αποκαλύπτει ότι είναι σε σχέση με τη μητέρα του. Κι ενώ ο νεαρός μένει μετέωρος με την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της. Ωστόσο, η Καλλιόπη έχει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου, που εκπλήσσει ευχάριστα τον Μαθιό.

Ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα τoυ την πρόθεση του να φύγει από το χωριό, αν η απόφαση του Νικηφόρου είναι να μη δεχτεί τη σχέση του με τη Βασιλική, Παράλληλα, η Αργυρώ και η Ασπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.

Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης έχει μία απρόσμενη συνάντηση, που τον κάνει να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι διαρκώς παρών και απειλητικός. Τις επόμενες μέρες, ο Αστέρης αποκτά μία φωτογραφία της Αργυρώς, που γίνεται το πιο πολύτιμο αγαθό του αλλά και τα αντικείμενο με το οποίο κοιμάται και ξυπνάει. Ταυτόχρονα, ο Γεράσιμος συναντάει ξανά τον Καραπάνο και εκείνος χωρίς να το γνωρίζει πέφτει ολοένα και πιο βαθιά στην παγίδα που του στήνει ο νεαρός. Κι ενώ ο Μαθιός και Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέσης τους, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρίζει στο χωριό για να δώσει την τελική ίου απάντηση. Στα Γιάννενα, μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει την Αργυρώ, τη Μαρίνα και την Άσπα.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved