«Ταξίδι στα αστέρια»: Η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και του Παναθηναϊκού σε μια ταινία για όλους
Media

«Ταξίδι στα αστέρια»: Η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και του Παναθηναϊκού σε μια ταινία για όλους

Μια ταινία που παρουσιάζει μέσα από την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, την ιστορία του ίδιου του ελληνικού μπάσκετ, που αγαπήθηκε τόσο από τους Έλληνες φιλάθλους και στους οποίους χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές δόξας και ευτυχίας στα γήπεδα, προβάλλεται στις αίθουσες των κινηματογράφων από την Τετάρτη 16 Μαρτίου!

Η ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» με σκηνοθέτη τον Χρήστο Δήμα και ένα καστ γνωστών και καταξιωμένων ηθοποιών προβάλεται από τις 16 Μαρτίου 2022 στους κινηματογράφους και αποτελεί την καταγραφή της εκατόχρονης ιστορίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού, που ξεκινάει το 1919 και φτάνει στο 2019, αλλά ταυτόχρονα και όλου του ελληνικού μπάσκετ σε αυτό το διάστημα.

Καταγράφει τις ιστορικές προσωπικότητες που πέρασαν από το τιμόνι του «τριφυλλιού» και τους σπουδαίους αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα του. Τους προπονητές που οδήγησαν την ομάδα σε δεκάδες τίτλους. Τους φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα σε κάθε στιγμή, σε χαρές και δυσκολίες. Είναι μία ταινία που μιλάει στον θεατή όχι μόνο για την αθλητική ιστορία «μιας ομάδας».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved