Σασμός: Γιάννα Ζιάννη: Από το Κάτω Παρτάλι και την κουτσομπόλα Παναγιώταινα σε δραματικό ρόλο
Media

Σασμός: Γιάννα Ζιάννη: Από το Κάτω Παρτάλι και την κουτσομπόλα Παναγιώταινα σε δραματικό ρόλο

Σασμός: Η Γιάννα Ζιάννη ή αλλιώς η τηλεοπτική Δέσποινα, είναι η γυναίκα που θα σταθεί στο πλευρό της Μαρίνας στο νέο της ξεκίνημα στα Γιάννενα.

Ποια είναι η Γιάννα Ζιάννη που υποδύεται τη Δέσποινα

Η Γιάννα Ζιάννη είναι από τις ηθοποιούς που έχουν κάνει επιλεκτικές δουλειές τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Η ηθοποιός έχει πτυχίο από το Εθνικό Θέατρο, σπουδές στο πιάνο και αρκετές θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό της. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις “Άσε να μη μιλήσω καλύτερα” (2016) και “Ποια Ελένη;” (2004). Πιο πρόσφατη επιτυχία της Γιάννας Ζιάννη ήταν ο ρόλος της Παναγιώταινας στο «Κάτω Παρτάλι»

Έχει παίξει στις σειρές: L.A.P.D., Safe sex: Αμάρτησα για το παιδί μου…, Safe sex: Μπίλι Γκράντε, Εντιμότατοι κερατάδες: Ο καταπιεσμένος κερατάς, Ευτυχισμένοι μαζί, Κάτω Παρτάλι, Κλινική Περίπτωση, Με λένε Βαγγέλη, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, Μόνη εξ αμελείας, Παρθένα Ζωή, Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Στον κινηματογράφο, η Γιάννα Ζιάννη έχει συμμετάσχει στην ταινία Re-action το 2017

Ο ρόλος της κουτσομπόλας Παναγιώταινας στο Κάτω Παρτάλι

«Το Γιάννα δεν το ξέρουν καθόλου! Αλλά και το Παναγιώταινα το ξέρουν τις πιο πολλές φορές μόνο οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς. Όλοι αναγνωρίζουν ότι παίζω στο «Κάτω Παρτάλι». Με αντιμετωπίζουν πολύ ζεστά, αγκαλιές, φωτογραφίες, γέλια. Πάντως τους έχει μείνει η σκηνή που έβγαζα τον Παναγιώτη από τον καταψύκτη!», έχει πει η ίδια

Ο γάμος με γνωστό ηθοποιό

Η Γιάννα Ζιάννη είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Τάσο Αλατζά και έχουν δυο παιδιά. «Η μητρότητα με έχει αλλάξει πάρα πολύ. Με έχει κάνει πιο ώριμο άνθρωπο, με μεγαλύτερη κατανόηση και τρυφερότητα. Με τον άντρα μου είχαμε μια μακροχρόνια σχέση και αποφασίσαμε κάποια στιγμή ότι θέλουμε να κάνουμε και παιδιά», έχει δηλώσει.

Ο ρόλος στο Σασμό

Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του νέου που κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δυο γυναίκες. Αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με την Μαρίνα. Είναι, επιπλέον, η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη (αδερφή της μάνας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια).

Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα. Ο πόνος και η βαθιά θλίψη που αισθάνονται Μαρίνα και Δέσποινα, τις φέρνει κοντά και θα δημιουργηθεί μεταξύ τους μια δυνατή φιλία που θα σταθεί δεκανίκι, ώστε να ξεπεράσουν όλα τα άσχημα που έχει φέρει η ζωή στον δρόμο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved