Μουσικό Κουτί:Καταιγισμός από σχόλια στο twitter για την Έλλη Πασπαλά! «Βαθιά υπόκλιση στην Πασπαλά»
Media

Μουσικό Κουτί:Καταιγισμός από σχόλια στο twitter για την Έλλη Πασπαλά! «Βαθιά υπόκλιση στην Πασπαλά»

Ένα απρόβλεπτο και σαγηνευτικό «Μουσικό κουτί» άνοιξε απόψε με τη μοναδική και υπέροχη ερμηνεύτρια Έλλη Πασπαλά, η οποία  μας συστήθηκε μέσα από τις μαγικές μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι και τον ιδιαίτερο ερμηνευτή και τραγουδοποιό Vassiliko

Η εκπομπή έγινε νούμερο ένα trend στο twitter ενώ αποθεώθηκε η Έλλη Πασπαλά σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις στη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ το βράδυ της Τετάρτης (16-03).

Μια συνάντηση διαφορετικών μουσικών κόσμων. Χατζιδάκις και Paul Anka, Ανατολή και Δύση, παρελθόν και μέλλον, λαϊκά και ροκ εν ρολ! Η Έλλη Πασπαλά και ο Vassilikos, εκτός από φίλοι και σημαντικοί ερμηνευτές, μοιράζονται και κοινές μουσικές προτιμήσεις.

«Έχω νιώσει από τον Χατζιδάκι από τα πιο όμορφα χάδια στη ζωή μου. Ήμασταν σε μια ταβέρνα στο Παγκράτι και ξαφνικά μου χάιδεψε το χέρι… Δεν θα το ξεχάσω αυτό όσο ζω» είπε η Έλλη Πασπαλά, η οποία υπήρξε από τα πιο αγαπημένα «παιδιά» του Μάνου Χατζιδάκι, αφού η δισκογραφική τους συνεργασία ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 με την «Πορνογαρφία» και συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια με τη συμμετοχή της στην ηχογράφηση σπουδαίων έργων του.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια διηγείται ιστορίες από την περιπετειώδη διαδρομή της στη μουσική, μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στη Νέα Υόρκη και εξηγεί γιατί θα ήθελε να γράψει τραγούδι αποκλειστικά για εκείνη ο Άκης Πάνου και όχι ο Μάνος Λοΐζος.

Δες τα σχόλια στη Gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved