Κώστας Αποστολάκης: «Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, “καβάλησα το καλάμι”» (Video)
Media

Κώστας Αποστολάκης: «Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, “καβάλησα το καλάμι”» (Video)

Ο Κώστας Αποστολάκης ο οποίος συμμετέχει και στην ταινία Ταξίδι στα Αστέρια μίλησε στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα για το «καβάλημα του καλαμιού», αλλά και το ρόλο του στη αγαπημένη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον ουρανό».

«Δεν είμαι αποτραβηγμένος, κάνω πράγματα που σμιλεύουν και εκπαιδεύουν την ψυχή μου», δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του στη σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό».

«Υποδύομαι τον Καλλίνικο στο σίριαλ του MEGA “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό”. Χαίρομαι πολύ για αυτό που κάνω. Είχα διαβάσει τη ζωή του Αγίου, ευλογούμαι πολύ κάθε φορά που κοιτάζω τη ζωή του, πρέπει να είναι παραδείγματα αυτά για εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

«Πάντα δούλευα με τον εαυτό μου, αλλά το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Ήμουν ορθολογιστής, νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Τελικά είδα τι κατάφερα μόνος μου. Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, “καβάλησα το καλάμι”. Πίστεψα ότι κάτι κατάφερε και κάτι έγινε», παραδέχτηκε ο ίδιος.

«Πέρασα και με 10.000 ευρώ το μήνα και με 150 ευρώ το μήνα. Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω από τον υλισμό. Μέσα στην πανδημία μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα διαφορετικά», σημείωσε σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στα επαγγελματικά του, αλλά και την πρόθεσή του να ξεφύγει από τον υλισμό.

«Δε θεωρώ ότι έχω αγαπήσει ποτέ. Η κόρη μου με έχει κάνει να σκεφτώ πολλά πράγματα, να αναθεωρήσω, και να σκεφτώ γιατί είμαι ανάξιος πατέρας. Ελπίζω να ευλογηθώ και να γίνω άξιος. Αναρωτιέμαι αν είναι πιο τίμιοι οι άνθρωποι που λένε ότι δε θέλουν να κάνουν παιδί, ή αυτοί που κάνουν επειδή θέλουν ένα παιδί, το οποίο είναι εγωιστικό. Η κόρη μου έχει μια μαμά, που είναι εξαίρετη μητέρα, μεγαλώνει πολύ σωστά, εγώ νιώθω ανάξιος πατέρας για πολλά πράγματα που θέλω επιδιόρθωση, πρέπει να πάω στο συνεργείο», ανέφερε για την κόρη του και το λόγο που θεωρεί ότι είναι ανάξιος πατέρας.

«Στην κόρη μου λέω μπράβο. Η επιβεβαίωση είναι μεγάλο πράγμα μέχρι την ηλικία των 20-25 ετών. Εγώ ευτυχώς, δεν άκουσα πολλά “μπράβο” και αυτή τη στιγμή όσο πιο λίγα ακούω, τόσο λιγότερο μπερδεύομαι», συνέχισε ο Κώστας Αποστολάκης.

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, εξήγησε ότι «Ήμουν από τα πιο ντροπαλά παιδιά όταν ήμουν μικρός και έκανα τεράστιο αγώνα να ξεπεράσω την ντροπή μου. Τώρα κάνω αγώνα να ξαναβρώ την ντροπή που πάλεψα να χάσω».

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για εμένα έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις, είναι κύριος, αξιοπρεπής, είναι ο φίλος που πάντα ρωτάει τους άλλους αν είναι καλά», είπε για τη φιλική σχέση που τον δένει με το Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Μόλις είχα απολυθεί από το στρατό έκανα audition στο Εθνικό, με φώναξε ο Μινωτής, λέω “α ωραία, περάσαμε” και μου είπε “φύγε, δε σε χρειάζομαι”», αποκάλυψε κλείνοντας ο Κώστας Αποστολάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved