Μενεγάκη: Το «σκληρό» γράμμα μιας γυναίκας όταν γέννησε τη Βαλέρια –«Ελένη, θα με συγχωρέσεις;»
Media

Μενεγάκη: Το «σκληρό» γράμμα μιας γυναίκας όταν γέννησε τη Βαλέρια –«Ελένη, θα με συγχωρέσεις;»

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα γράμμα που της έστειλε τηλεθεάτρια πριν χρόνια και την είχε συγκλονίσει «Ελένη με ενοχλεί η χαρά σου. Μου προκαλείς πόνο...»

Με αφορμή το μήνυμα της Εριέττας Κούρκουλου, η οποία έχει μπει στον μήνα της, η παρουσιάστρια θέλησε να πει τι είχε βιώσει η ίδια πριν χρόνια.

Να σας θυμίσουμε ότι η Εριέττα έγραψε στο instagram της: «Εσύ, που τόσο καιρό παλεύεις με την υπογονιμότητα και θέλεις όσο τίποτα στον κόσμο να γίνεις μανούλα, είναι δυνατόν να μην χαίρεσαι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κολλητής σου, ή την όψη της όμορφης κοιλίτσας μιας γνωστής influencer που ακολουθείς στο instagram;

Είναι δυνατόν, εσύ, να στεναχωριέσαι και να απογοητεύεσαι στο άκουσμα του θαύματος της δημιουργίας μίας νέας ζωής;

Είσαι κακός άνθρωπος… δεν εξηγείται αλλιώς! Σωστά;

ΛΑΘΟΣ!

Δεν είσαι κακός άνθρωπος! Είσαι απλά… άνθρωπος. Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι.

Είναι απολύτως λογικό να αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι εσύ αυτή η γυναίκα… γιατί δεν είναι δική σου η ανακοίνωση αυτή;

Γιατί εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ - σωματικά και ψυχικά, ακόμα να επιβραβευθείς για τις θυσίες που έχεις κάνει;

Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι και να σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το αίσθημα της ενοχής!

Δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε αισθανθεί έτσι και όλες ντραπήκαμε να το παραδεχθούμε, ακόμα και στον ίδιο μας το εαυτό!

Αποδέξου τα συναισθήματά σου… μοιράσου τα! Οι άνθρωποι που σε αγαπούν, θα καταλάβουν.

Είμαστε μαζί σας!»!

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση η Ελένη είπε:

«Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, την Βαλέρια, είχα δεχθεί ένα γράμμα, μέιλ δεν θυμάμαι και μου είχε στείλει μία γυναίκα που με λίγα λόγια μου έγραφε «με ενοχλεί η χαρά σου με την απόκτηση των παιδιών σου… μου δημιουργεί τεράστιο πόνο» και με λίγα λόγια μου έλεγε μην το κάνεις αυτό… γιατί εμείς που δεν μπορούμε μας στεναχωρεί πολύ. Είχα ψάξει, την είχα βρει, της είχα πει πως το βλέπω εγώ, της είχα πει να τη βοηθήσω… να μη σας τα πολυλογώ δημιουργήθηκε μία γλυκιά σχέση και ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα έμεινε έγκυος και μου έστειλε ένα γράμμα και μου είπε «Ελένη, είμαι έγκυος.

Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος θα με συγχωρέσεις ποτέ για αυτά τα σκληρά λόγια που σου έγραψα; Και μετά από χρόνια μου είχε στείλει ξανά και μου είχε πει ότι είχε κάνει ένα κοριτσάκι…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved