Survivor: Σάββας Κάλφας: Ο άγνωστος καβγάς με τον Κατσαούνη και η «συγγνώμη» που δεν ειπώθηκε
Media

Survivor: Σάββας Κάλφας: Ο άγνωστος καβγάς με τον Κατσαούνη και η «συγγνώμη» που δεν ειπώθηκε

Survivor: Στην εκπομπή Love it έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης ο Σάββας Κάλφας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για όλα και όλους ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το παρασκήνιο γύρω από τον άγνωστο καβγά του με τον Κατσαούνη και του ζήτησε ο Γιώργος.

«Μετά το συμβούλιο με το φαγητό κάποιος μετέφερε στον Γιώργο Κατσαούνη ότι τον είπα άνανδρο και μόλις το άκουσε αυτό έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός και έχασα και εγώ τον έλεγχο και ο Γιώργος, παραλίγο να πιαστούμε στα χέρια αλλά ευτυχώς δεν καταγράφηκε αυτό ποτέ. Ήταν η πιο έντονη στιγμή μας. Ο Γιώργος μου ζήτησε να βγω στην εκπομπή σας και να του ζητήσω δημόσια συγγνώμη για όσα συνέβησαν και εγώ του είπα ότι δεν πρόκειται», είπε.

Σχετικά με το τι συνέβη ανάμεσα στη Μυριέλλα και τον Γιώργο Κατσαούνη, είπε πως:

«Όσα έχω πει για τον Γιώργο Κατσαούνη τα πιστεύω ακόμα. Με ζόρισε πάρα πολύ όταν δεν βγήκε να παραδεχτεί αυτό που έγινε με τη Μυριέλλα. Ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθε και μου είπε θα πάω να πω στη Μυριέλλα να βγάλει έναν πιο δυνατό παίκτη για να ζορίσουμε τη Σοφιάννα και την Ασημίνα και εγώ ομολογώ πως δεν τον σταμάτησα και όχι μόνο δεν τον σταμάτησα, του είπα να κάνει ότι νιώθει».

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved