O γιατρός: Ο Αλί θα γίνει πατέρας – Οι πρώτες φώτο της εγκυμονούσας γυναίκας του
Media

O γιατρός: Ο Αλί θα γίνει πατέρας – Οι πρώτες φώτο της εγκυμονούσας γυναίκας του

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Ο τηλεοπτικός Αλί Βεφά, τον οποίο υποδύθηκε με επιτυχία ο Taner Ölmez, παντρεύτηκε και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί! 

Στη σειρά ο Αλί Βεφά έκανε ένα ασυνήθιστο νεαρό που πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυΐα σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Ο Αλί στη σειρά, Γιατρός, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να γίνει χειρούργος και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ναζλί με την οποία δημιούργησαν μία ωραία οικογένεια.

Ο Taner Olmez, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και στα 36 του χρόνια ο ηθοποιός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό συμμετέχοντας σε πλειάδα σειρών αλλά και ταινιών. Κι μπορεί να είναι από τους λίγους Τούρκους ηθοποιούς που η εξωτερική του εμφάνιση δεν παραπέμπει σε μοντέλο. Εκείνος όμως αισθάνεται σαν πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα κι εύχεται το παράδειγμα των παραγωγών της σειράς «Mucize Doktor» να ακολουθήσουν κι άλλοι:

«Η τηλεόραση αγαπάει την ομορφιά, αλλά ένα άλλο μέρος της δουλειάς είναι η καρδιά. Μόνο με την ομορφιά των ματιών και των φρυδιών δεν γίνεται αυτή η δουλειά. Θα είναι μια επιτυχία αν αλλάξει πια το μυαλό των παραγωγών και των ανθρώπων της τηλεόρασης. Θα λένε: «Ας κάνουμε ένα δοκιμαστικό και σε αυτά τα παιδιά, είναι πολύ καλά, είναι «φωτιά». Στη σειρά «Mucize Doktor» αυτό έκαναν, μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς;».

Ο τηλεοπτικός Αλί Βεφά παντρεύτηκε την Ετσέ Τσεσμίογλου τον Ιούλιο του 2021 και περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτους παιδί.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες με την εγκυμονούσα γυναίκα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved