Άγριες μέλισσες: Δανάη Λουκάκη: «Η Παγώνα δεν πιστεύει ότι γέννησε έναν δολοφόνο»
Media

Άγριες μέλισσες: Δανάη Λουκάκη: «Η Παγώνα δεν πιστεύει ότι γέννησε έναν δολοφόνο»

Και στο φετινό κύκλο των «Άγριων μελισσών», η οικογένεια Τόλλια περνά δύσκολες στιγμές, με τον Θανάση να συλλαμβάνεται και να ομολογεί και τους γονείς του να στέκονται βράχοι δίπλα του.

Η Δανάη Λουκάκη μίλησε για την ηρωίδα της και για όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η επικαιρότητα θέτει την πρώτη ερώτηση: Γιατί να δούμε άλλον ένα πόλεμο στην Ευρώπη;

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ και έχετε απόλυτο δίκιο που με ρωτάτε. Δεν μπορώ να πω εγώ ποιος έχει δίκιο η ποιος έχει άδικο σε έναν πόλεμο, αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Ομως, πραγματικά δεν περίμενα τέτοια φρίκη το 2022, και μάλιστα τόσο κοντά μας, δίπλα μας. Οι περισσότεροι δεν είχαμε αντιληφθεί ότι υπήρχε τόση έχθρα ανάμεσα σε-αυτές τις δύο χώρες και τώρα φοβόμαστε για ένα μεγαλύτερο πόλεμο και με άλλους εμπλεκόμενους.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και οι «Άγριες μέλισσες» έχουν αποδειχτεί προφητικές...

Ναι, είναι πολύ επίκαιρες. Ο 3ος κύκλος των «Μελισσών» ζωντανεύει μια σκοτεινή περίοδο για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Γίνεται λόγος για φασιστικά καθεστώτα. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης είναι οι πρώτοι ίσως σεναριογράφοι, μετά την ταινία «Λούφα και παραλλαγή», που ασχολήθηκαν με αυτή την περίοδο και έδειξαν την πραγματικότητα και όχι μόνο τη φαιδρότητα του καθεστώτος.

Δυστυχώς, η οικογένεια Τόλλια μπλέκεται με το παρακράτος...

Η οικογένεια Τόλλια θα δει το σκληρό πρόσωπο των εκπροσώπων του καθεστώτος. Οι δυο γονείς θα τρελαθούν όταν θα ακούσουν το γιο τους, τον Θανάση, που έχει εισχωρήσει στους Αβαντες, να ομολογεί στυγερές, εκ προμελέτης δολοφονίες αντιστασιακών πάνω στο βουνό, τις οποίες φυσικά το παλικαράκι δεν διέπραξε. Οι Αβαντες θα τον εκμεταλλευτούν για τα καλά το γιόκα μας. Τον οικειοποιήθηκαν, τον κορόιδεψαν, τον πλάνεψαν και αυτός τους ακολούθησε τυφλά, γιατί είχε ανάγκη να ανήκει κάπου που να τον επιβεβαιώνουν. Ο Θανάσης, φυσικά, δεν έχει σκοτώσει τον Ορφανίδη και τους συντρόφους του, αλλά θα του φορτώσουν τους φόνους.

Τι θα κάνει η Παγώνα;

Η Παγώνα δεν πιστεύει ότι γέννησε ένα δολοφόνο. Το μητρικό ένστικτο είναι ισχυρό και νιώθει ότι ο γιος της εκβιάζεται για να πάρει τους φόνους πάνω του. Αλλά δεν ξέρει με τι τον εκβιάζουν. Όπως λοιπόν βοήθησε τη Σοφούλα, στην οποία μιλούσε συνέχεια με το καλό για να την κάνει να παραδεχτεί την κακοποίηση που είχε υποστεί από τον Βόσκαρη, το ίδιο κάνει και με τον Θανάση. Τον στηρίζει με όλη τη δύναμη της, στέκεται στο πλάι του, ενώ είναι βράχος δίπλα στον Περικλή για να μην καταρρεύσει. Ταρακουνά τον Θανάση, του λέει «μίλα, παιδί μου, θα φας τα νιάτα σου στη φυλακή, ποιον καλύπτεις;».

Θα αναρωτηθεί πού έκανε λάθος με το γιο της;

Φυσικά. Πιστεύει ότι η επιλόχεια κατάθλιψη που έπαθε στην τελευταία της εγκυμοσύνη και η φυγή της από το σπίτι ταρακούνησε τα παιδιά της. Τότε ο άντρας της είχε γίνε πολύ οξύθυμος μαζί τους. Και φαίνεται πως ο Θανάσης δεν είχε εισπράξει την αποδοχή του πατέρα, οπότε τώρα κάνει το οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή του. Όταν, όμως, δει τι θα πει κρατητήριο, πιστεύω, ότι θα μιλήσει και η αλήθεια θα λάμψει. Δεν νομίζω ότι θα θυσιάσει τη ζωή και τα νιάτα του για δολοφόνους.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved