«Ταξίδι στα Αστέρια»: Η Δύναμη της Γυναίκας και 5 ακόμη λόγοι για να το δεις
Media

«Ταξίδι στα Αστέρια»: Η Δύναμη της Γυναίκας και 5 ακόμη λόγοι για να το δεις

Άλλο να στο λένε, άλλο να το βλέπεις από κοντά. Σαφώς και για έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού το «Ταξίδι στα Αστέρια» κατεβαίνει πιο εύκολα, καθώς σου μιλάει το συναίσθημα.

Αν όμως είσαι φαν άλλης ομάδας είναι λογικό να θέλεις και μια δεύτερη σκέψη προτού αποφασίσεις να βγάλεις το εισιτήριο για τους κινηματογράφους. Άλλωστε πρόκειται για την απεικόνιση των όσων συνέβησαν από την ίδρυση του μπασκετικού τμήματος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου το μακρινό 1919 και τη διαδρομή μέχρι τη γιγάντωση του brand name που έχει σήμερα.

Ωστόσο το «Ταξίδι στα Αστέρια» ασχέτως «πράσινου» περιεχομένου δεν είναι ένα φιλμ που έρχεται να υποβαθμίσει τις υπόλοιπες ομάδες, ούτε να μιλήσει για το οπαδικό στοιχείο ή καθαρά για τον αθλητισμό. Έχοντας και στοιχεία ντοκιμαντέρ είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, δίνοντας έμφαση σε κομμάτια που αποτελούν θεμέλια της σύγχρονης κοινωνίας βουτηγμένα στο ρομαντισμό και τις εκπληκτικές ερμηνείες σε ρόλους ανθρώπων που αποτέλεσαν τη βάση μιας ομάδας που κατάφερε να επιβιώσει και εν τέλει να διακριθεί έχοντας ένα βασικό συστατικό: τη μοναδική ιδιότητα να λειτουργεί ως οικογένεια.

Η Οικογένεια είναι το Α και το Ω

Μπορεί να ακούγεται κλισέ σε ορισμένους, ωστόσο είναι μεγάλη αλήθεια ότι μια ομάδα, μια επιχείρηση, ένα σύνολο διαφορετικών χαρακτήρων μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά και να διακριθεί, όταν τα άτομα που την απαρτίζουν αισθάνονται ότι ανήκουν κάπου πραγματικά και δεν κάνουν τίποτα μηχανικά. Αν υπάρχει κάτι που χαρακτήρισε την εποχή Παύλου Γιαννακόπουλου αρχικά και μετέπειτα του διαδόχου, Δημήτρη, πέρα από τις επιτυχίες ήταν ξεκάθαρα αυτό. Το οικογενειακό στοιχείο.

Ένα μήνυμα που μπορείς να το διακρίνεις από το ύφος και τη ζωντάνια κάθε ομιλίας του Παύλου στον πιο απλό άνθρωπο, στον κόουτς των επιτυχιών, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τους παίκτες μέχρι και στον υιό του όσες φορές συναντιούνται. Καμιά φορά δεν χρειάζεται καν να ακούς τη λέξη «οικογένεια», φτάνει μονάχα μια ματιά των πρωταγωνιστών για να σου δείξει ότι το μυστικό της επιτυχίας δεν βρίσκεται μονάχα στην ικανότητα και το ταλέντο, αλλά στην ψυχή η οποία βρίσκει μαξιλάρι ασφαλείας στην οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved