Άγριες μέλισσες: Βασίλης Μπούτσικος: «Ο Θανάσης θα πάθει μεγάλο σοκ»
Media

Άγριες μέλισσες: Βασίλης Μπούτσικος: «Ο Θανάσης θα πάθει μεγάλο σοκ»

Άγριες μέλισσες: O Θανασάκης ως φανατικός οπαδός του δικτατορικού καθεστώτος και των Αβάντων έβαλε σε μπελάδες την οικογένεια του.

Ο Βασίλης Μπούτσικος που τον υποδύεται, σε συνέντευξή του μίλησε για το αν θα πληρώσει το τίμημα των επιλογών του και για το αν θα υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ο Θανάσης θα πληρώσει το τίμημα των επιλογών του;

Η αλήθεια είναι ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω του. Νιώθει ξαφνικά παγιδευμένος από τους Αβαντες, που τόσο πίστεψε, καθώς θέλουν να του φορτώσουν τις δολοφονίες των αντιστασιακών.

Γιατί όμως να πάρει τα εγκλήματα αυτά πάνω του;

Γιατί πρέπει, να επιλέξει. Οι Άβαντες τον εκβιάζουν και τον απειλούν. Τώρα θα γνωρίσει το σκληρό τους πρόσωπο. Αν δεν πάρει πάνω του τις δολοφονίες που του χρεώνουν, τότε αυτοί θα στραφούν ενάντια στην οικογένεια του. Αν πάει κόντρα στον Ακύλα και τους Άβαντες, θα πάθουν μεγάλο κακό οι δικοί του άνθρωποι.

Φανερώθηκε, λοιπόν, το αληθινό τους πρόσωπο;

Ναι, έπεσαν οι μάσκες. Ο Θανάσης πίστευε ότι στους Άβαντες είχε βρει ανθρώπους αξίες, ένα κλίμα θαλπωρής και αποδοχής. Ανήκε σε μια ομάδα και πρέσβευε τα ιδανικά της. Ένιωθε δυνατός μέσα από αυτούς, τον θωράκιζαν. Τελικά, είχε σοβαρά προβλήματα μέσα στην οικογένεια του. Σε τρυφερή ηλικία, αυτό το παιδί βίωσε νασφάλεια. Μπαίνοντας, λοιπόν, στους Άβαντες, πήρε δύναμη. Όλοι τους είχαν συσπειρωθεί απέναντι στον κοινό εχθρό, τους αριστερούς, που είχαν άλλη ιδεολογία, άρα ήθελαν το κακό της πατρίδας.

Τελικά τρώει τα μούτρα του;

Έτσι μάλλον θα έρθει και η ενηλικίωση του, μέσα από τη συντριβή. Όταν θα νιώσει ότι έπεσε στην παγίδα των Αβάντων, θα καταλάβει με ποιους έμπλεξε. Όταν θα του θέσουν το δίλημμα «ή θα πάρεις τους φόνους στην πλάτη σου ή οι δικοί σου άνθρωποι θα πάθουν κακό», θα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ αγαπά τους γονείς του και τα αδέλφια του. Μέσα από ένα δίλημμα ζωής και θανάτου, καταλαβαίνει για ποιους θα θυσιαστεί, αλλά και ότι οι λεβέντες που πίστευε για παλικάρια είναι ανήθικοι και νταήδες. Ο Θανάσης ωριμάζει απότομα, άγρια, και νιώθει σαν αγρίμι στο κλουβί.

Μέσα του πώς αισθάνεται;

Εξαπατημένος. Η νέα του οικογένεια τον πρόδωσε και αυτή. Και φυσικά μετανιώνει για όλη αυτή την εμμονή του με τους Άβαντες. Το παλικαράκι θα πει ψέματα ότι διέπραξε τους φόνους στο βουνό, για να προστατεύσει την οικογένεια του.

Δεν θα υπερασπιστεί, δηλαδή, τον εαυτό του;

Πιστεύω ότι ο Θανάσης θα σπάσει. Θα πάθει μεγάλο σοκ αν βρεθεί στα σίδερα ενώ είναι αθώος. Με την υποστήριξη των γονιών του, θα πρέπει να μιλήσει για να μη γλιτώσουν τα τομάρια. Θα δείτε την οικογένεια σε συγκλονιστικές σκηνές, τις οποίες αφηγηθήκαμε στηριζόμενοι ο ένας στον άλλο και προσωπικά έχοντας εμπιστοσύνη στους έμπειρους Χρήστο Πλαϊνή και Δανάη Λουκάκη.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved