Τα Νεοκλασικά: Άλκηστις Ζιρώ: «Η Ειρήνη είναι πολύ γλυκιά αλλά ταυτόχρονα και αυστηρή»
Media

Τα Νεοκλασικά: Άλκηστις Ζιρώ: «Η Ειρήνη είναι πολύ γλυκιά αλλά ταυτόχρονα και αυστηρή»

Η Άλκηστις Ζιρώ υποδύεται την Ειρήνη στα Νεοκλασικά του ALPHA και συγκεκριμένα στην κωμωδία «Μιας πεντάρας νιάτα».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της και τον τηλεοπτικό της σύζυγο που τον υποδύεται ο Κώστας Νικούλι.

-Γνωρίζατε το θεατρικό έργο «Μιας πεντάρας νιάτα» ή την ταινία;

«Ήξερα το θεατρικό έργο. Άλλωστε, αυτό το πρότζεκτ, τα "Νεοκλασικά", βασίζεται στα θεατρικά έργα και όχι στα κινηματογραφικά. Δεν είδα την ταινία, καθώς δεν ήθελα να επηρεαστώ. Ήθελα να είναι κάτι νέο και φρέσκο αυτό που θα γίνει και με τις κατευθύνσεις του σκηνοθέτη Χρήστου Δήμα».

- Πώς περιγράφετε την Ειρήνη;

«Μια νέα γυναίκα, πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της Γιώργο (Κώστας Νικούλι), που της αρέσει να δουλεύει και να είναι ανεξάρτητη. Πατάει γενικά πόδι. Σε αντίθεση με τον Γιώργο, που είναι λίγο ζηλιάρης, εκείνη δεν πτοείται και τον αντιμετωπίζει θαρρείς και είναι μικρό παιδάκι. Έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, αλλά αγαπιούνται πάρα πολύ και προσπαθούν να το ξεπεράσουν. Η Ειρήνη είναι πολύ γλυκιά αλλά ταυτόχρονα και αυστηρή. Ειδικά όταν μιλάει με τους πελάτες».

- Τι γίνεται όταν φτάνει στην αντιπροσωπεία του Δημήτρη Δαμάσκου (Λεωνίδας Καλφαγιάννης);

«Αρχίζουν όλα τα ευτράπελα που είναι μέσα στο έργο. Ο Δαμασκός ερωτεύεται την Ειρήνη και η αδελφή του ερωτεύεται τον Γιώργο. Δεν γνωρίζει κανείς ότι είμαστε ζευγάρι και στην πορεία προκύπτουμε αδέλφια. Αρχίζει μια παράνοια γεγονότων για να μας ζευγαρώσουν».

- Ο τηλεοπτικός σύζυγος σας ράγισε καρδιές με το... θάνατο του στο «Σασμό»...

«Η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε μεγάλο πόνο. Με τον Κώστα συνεργαστήκαμε φανταστικά! Είναι εξαιρετικός ηθοποιός της γενιάς μας και τον θαυμάζω πολύ. Τον γνώριζα από τα κινηματογραφικά του ξεκινήματα. Θεωρώ ότι έχει άστρο πάνω απρ το κεφάλι του», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved