Αποκλειστικό: Απίστευτο spoiler!Μεγάλη ανατροπή στα Καλύτερά μας χρόνια! Η Μαίρη μένει έγκυος
Media

Αποκλειστικό: Απίστευτο spoiler!Μεγάλη ανατροπή στα Καλύτερά μας χρόνια! Η Μαίρη μένει έγκυος

Τα καλύτερά μας χρόνια: Μια απίστευτη σεναριακή ανατροπή έρχεται στα επόμενα επεισόδια!

«Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, αθώα και συναρπαστικά, που τα ζούμε στην ΕΡΤ1, μέσα από την οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη, επέστρεψαν για δεύτερη σεζόν με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί ανελλιπώς τη σειρά κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Τα Καλύτερά μας Χρόνια έκαναν ένα άλμα 2 χρόνων και επέστρεψαν και πάλι στο 1977!

Το 1977 βρίσκει τη Μαίρη ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι ενώ παράλληλα πολιορκείται επίμονα από τον κύριο Τεπενδρή (Ιωάννης Παπαζήσης), έναν γόη, εργένη, γνωστό bon viveur στον κόσμο της μόδας και τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας ενώ ο Στέλιος επιβιώνει με κόπο και ιδρώτα ως προϊστάμενος στο υπουργείο αλλά υφιστάμενος της κυρίας Αργυρίου (Έμιλυ Κολιανδρή), με ένα αιφνίδιο black out να τους φέρνει πιο κοντά.

Έγχρωμα πλάνα, ξένα τραγούδια, νέα μόδα και χτενίσματα, καινούργιες συνήθειες, clubs και discotheques συνοδεύουν τις περιπέτειες των Αντωνόπουλων και της υπόλοιπης γειτονιάς. Νέοι έρωτες, ρυτίδες, χαμένες κόρες, επανενώσεις, αποχαιρετισμοί, απωθημένα, πείσματα και πειραματισμοί επικρατούν και ταράζουν τα νερά της γνώριμής μας γειτονιάς στου Γκύζη…

Και το spoiler που μόλις μάθαμε αποκλειστικά έρχεται να ταράξει την οικογένεια της Μαίρης και του Στέλιου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να παρακολουθήσουμε την πιο ανατρεπτική περιπέτεια στην οικογένεια καθώς η Μαίρη μένει έγκυος!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαίρη (Κατερίνα Παπουτσάκη) θα γίνει και πάλι μαμά! Όμως το παιδί, είναι σίγουρα του Στέλιου;

Την απάντηση θα πάρουμε προσεχώς μέσα από τα σχετικά επεισόδια. Το σίγουρο πάντως είναι πως η εγκυμοσύνη της Μαίρης θα φέρει μεγάλη ταραχή, αποκαλύψεις, απορίες και μια σειρά από περιπετειώδεις σκηνές.

Stay tuned!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved