Πάτρα: «Παγωμένη» η Καραβάτου με τα σχόλια της ψυχοθεραπεύτριας – ψυχαναλύτριας, Μανούσιας Κυπραίου
Media

Πάτρα: «Παγωμένη» η Καραβάτου με τα σχόλια της ψυχοθεραπεύτριας – ψυχαναλύτριας, Μανούσιας Κυπραίου

Πάτρα: Την επιλογή της Ρούλας Πισπιρίγκου να πραγματοποιήσει το σεμινάριο του Παντείου Πανεπιστημίου «Στο μυαλό ενός δράστη» σχολίασε η ψυχοθεραπεύτρια - ψυχαναλύτρια Μανούσια Κυπραίου. Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καραβάτου

Όπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα», «για να παρακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα, χρειάζεται να κάνεις κάποια τεστ, να διαβάζεις και να παρακολουθείς και να είσαι πολύ συνεπής στις ημερομηνίες που παραδίδεις, που σημαίνει ότι πρέπει να έχεις και το χρόνο αλλά και να είσαι και πολύ συντονισμένος πάνω σε αυτό το πρόγραμμα».

«Θα έλεγα ότι σε καταστάσεις που ένα μέλος της οικογένειάς σου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, πολλές φορές σε κάνει να αποσυντονίζεσαι και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μπόρεσε και το ολοκλήρωσε δείχνει μια μεγάλη δύναμη θέλησης» συμπλήρωσε η κυρία Κυπραίου, επαναλαμβάνοντας ότι σε τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις κάτι τέτοιο ή να είσαι επιμελής.

Μιλώντας για το προφίλ της μητέρας των τριών παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, η ψυχοθεραπεύτρια – ψυχαναλύτρια Μανούσια Κυπραίου υπογράμμισε ότι από τα στοιχεία που έχει δει «φαίνεται ότι μπορούσε να το αντιμετωπίσει, να ορθοποδήσει και να συνεχίσει, ενώ φάνηκε ότι δεν ήθελε τη βοήθεια κάποιου παιδοψυχολόγου στο θέμα της Τζωρτζίνας».

Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης η παρουσιάστρια έδειχνε "παγωμένη" και συγκλονισμένη με όσα άκουγε.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Τι λες τώρα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved