Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βλέπει τον Νικήτα και τη Μυρτάλη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος.
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βλέπει τον Νικήτα και τη Μυρτάλη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος.

Τι θα δούμε σήμερα, 23 Μαρτίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Ο Γιώργης κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ιουλία μετά τη συνάντησή τους με τον Στάθη και την Εύα. Ο Ανέστης παίρνει τηλέφωνο τον Δημήτρη και του ζητά να τον βοηθήσει, εκβιάζοντάς τον πως σε αντίθετη περίπτωση θα μιλήσει στην αστυνομία.

Η Εύα ετοιμάζεται να νοικιάσει καινούριο σπίτι και ζητά τη γνώμη του Στάθη. Στην καθιερωμένη πρωινή τους βόλτα στο βουνό, η Αθηνά με τη Μαργαρίτα πετυχαίνουν τον Ιάκωβο και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ηλεκτρισμένη. O Στέφανος συναντά τυχαία τη Βασιλική και τον Φίλιππο, και τα αίματα ανάβουν. Ο Αλέξης βλέπει τον Νικήτα και τη Μυρτάλη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος νιώθουν μεγάλο θυμό από την επίθεση του Στέφανου, αλλά η Χάιδω τους συμβουλεύει να μη δώσουν συνέχεια, μιας και η δίκη πλησιάζει. Ο Λυκούργος ξεκινά να μελετά τη δικογραφία του Φίλιππου και συμβουλεύει την οικογένεια για το πώς θα κινηθούν. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να καταθέσει στη δίκη, παίρνοντας έτσι ανοιχτά θέση υπέρ του Φίλιππου. Ο Αλέξης χάνει το μυαλό του στη θέα της Μυρτάλης και του Νικήτα, κι αρχίζει να ψάχνει τρόπους για να τους χωρίσει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved