Elif: Μια άσχημη έκπληξη περιμένει τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ
Media

Elif: Μια άσχημη έκπληξη περιμένει τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ

Ti θα δούμε σήμερα, 22 Μαρτίου στη σειρά, Elif;

Η Κιγιμέτ βρίσκει επιτέλους το ημερολόγιο της Ματσιντέ και παίρνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά της. Η Ματσιντέ μιλάει για τον πεθαμένο άντρα της σαν να είναι ζωντανός σε μια συζήτηση με τον Κερέμ και τη Χουμεϊρά.

Η Ματσιντέ βρίσκεται άσχημα στριμωγμένη και η Μελέκ έρχεται για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση. Παρόλαυτα, ο Κερέμ και η Χουμεϊρά επιμένουν να πάνε τη Ματσιντέ σε έναν γιατρό. Είναι φανερό πως η Ματσιντέ δεν θα μπορεί για πολύ καιρό ακόμα να κρύβει την αλήθεια από τα παιδιά της. Μια άσχημη έκπληξη περιμένει τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ.

Ο Τουφάν μετατρέπει το μαγαζί της Ζουλιντέ με τις κλωστές σε κατάστημα τηλεφωνίας. Ο Σαφάκ γίνεται έξαλλος όταν επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος και ενημερώνεται πως το μαγαζί έχει νοικιαστεί στον Τουφάν.

Ο Σαφάκ το θεωρεί εχθρική κίνηση από τη Λεμάν προς τη Ζουλιντέ και αποφασίζει να φύγει με την οικογένειά του πια από το πατρικό του σπίτι. Η Λεμάν τους ικετεύει να μείνουν αλλά δεν μπορεί να πει τον αληθινό λόγο για τον οποίο υπέκυψε στις απαιτήσεις του Τουφάν. Ο Σαφάκ και η οικογένειά του φεύγουν από το σπίτι της Λεμάν…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε στην Elif:

Ένα πρόβλημα στις κάμερες ασφαλείας γίνεται αφορμή για να ανακαλύψει ο Λεβέντ για ποιο λόγο η Χουμεϊρά του συμπεριφέρεται τόσο άσχημα. Πηγαίνει αμέσως κοντά της για να της εξηγήσει την κατάσταση με τη Ράνα αλλά εκείνη δεν θέλει να τον ακούσει. Ο Λεβέντ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να δείξει την αλήθεια στη Χουμεϊρά, αλλά η Ράνα γίνεται, για άλλη μια φορά, εμπόδιο. Ο Κερέμ εντυπωσιάζεται από την Ασλί όταν τη βλέπει ντυμένη με ρούχα της εταιρίας και την καλεί σε μια εκδήλωση. Η Κιγιμέτ ψάχνει σε όλη την έπαυλη το ημερολόγιο της Ματσιντέ. Η Ελίφ το βάζει κατά λάθος στην τσάντα της και έτσι η Κιγιμέτ δεν μπορεί να το βρει. Η Μπιρτσέ είναι μετανιωμένη επειδή δεν έδωσε μια απάντηση στον Ακίν και τώρα της λείπει πολύ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved