Θοδωρής Φραντζέσκος: Το φλερτ στα social media -  «Μου γράφουν «σε παντρεύει η μάνα σου;»»
Media

Θοδωρής Φραντζέσκος: Το φλερτ στα social media - «Μου γράφουν «σε παντρεύει η μάνα σου;»»

O Θοδωρής Φραντζέσκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, τα reality, τον ανταγωνισμό στον χώρο της δουλειάς του, αλλά και το φλερτ που δέχεται στα social media.

«Προσπαθώ να είμαι αυτόνομος οικονομικά και έχει δυσκολίες, όταν ήμουν φοιτητής ήταν δύσκολη η κατάσταση», είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, ενώ πρόσθεσε ότι «Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά για τους ηθοποιούς».

«Οι γονείς μου ήταν θετικοί που από την διοίκηση επιχειρήσεων πήγα στην υποκριτική», σημείωσε ο ίδιος αναφορικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποιο reality show, ο Θοδωρής Φραντζέσκος ξεκαθάρισε ότι «Δε μου αρέσει και δε με εκφράζει ένα reality, δε θα πήγαινα ποτέ, δε θα μου άρεσε».

Μιλώντας για την παιδική του ηλικία εξήγησε ότι «Οι γονείς μου είχαν χωρίσει, αλλά όταν υπάρχει αγάπη και συνεννόηση όλα είναι καλά».

«Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια, όμως είμαστε σε δύσκολη εποχή και προτεραιότητα έχει η εργασία και η καριέρα», πρόσθεσε σχετικά και με τις δικές του σκέψεις για οικογένεια.

Αναφερόμενος στο αν έχει βιώσει ανταγωνισμό στο χώρο της δουλειάς του, ο Θοδωρής Φραντζέσκος σημείωσε ότι «Έχω βιώσει ανταγωνισμό, είναι δύσκολα τα πράγματα και είσαι ευάλωτος, υπάρχει άγχος, ανασφάλεια».

Σε ό,τι αφορά στο πώς τον προσεγγίζουν οι θαυμάστριές του στα social media, o ίδιος είπε ότι «Υπάρχουν και μηνύματα φλερτ στα social, αλλά κάποιες εκφράζονται και υπερβολικά, λένε “σε παντρεύει η μάνα σου;”».

O Θοδωρής Φραντζέσκος εμφανίζεται για δεύτερη σεζόν στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ΕΡΤ.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved