Γιώργος Παπαδάκης για το ντεμπούτο του γιου του στη τηλεόραση-«Είμαι σίγουρος ότι θα με ξεπεράσεις»
Media

Γιώργος Παπαδάκης για το ντεμπούτο του γιου του στη τηλεόραση-«Είμαι σίγουρος ότι θα με ξεπεράσεις»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η εκπομπή «Όλος ο κόσμος σε ένα μεσημέρι» με τη Μάριον Μιχελιδάκη και ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στο instagram! 

Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι ο δεύτερος γιος του Γιώργου Παπαδάκη. Ο 30χρονος είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι έτοιμος για το πρώτο τηλεοπτικό του βήμα σήμερα!

Η Μάριον Μιχελιδάκη έρχεται στο OPEN και μαζί με τη Μαριέλλα Σαββίδου, τον Φοίβο Παπαδάκη, τον Γιάννη Μπούτο και τον Αλέξανδρο Κλώσσα, θα μας κρατούν καθημερινά την καλύτερη παρέα, σε μία εκπομπή με θετική νότα, αισιοδοξία και πλούσιο περιεχόμενο από όλους τους χώρους.

Όλος ο κόσμος σε ένα μεσημέρι, σε μια εκπομπή όπου δεν υπάρχουν στεγανά. Η καλύτερη πλευρά της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης στα έμπειρα χέρια της Μάριον Μιχελιδάκη που καταφέρνει πάντα να βάζει την υπογραφή της σε εκπομπές με πλούσιο και πολυθεματικό περιεχόμενο με έναν ψύχραιμο και διεισδυτικό τρόπο. Με σεβασμό, εξωστρέφεια και αυθεντικότητα, η νέα εκπομπή του OPEN έρχεται και τα μεσημέρια στο OPEN γεμίζουν με ζεστασιά και χαμόγελα!

Ο Γιώργος Παπαδάκης δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε: “Πόσο περήφανος μπορεί να νιώθει ένας πατέρας βλέποντας τον γιο του να προοδεύει! Καλή επιτυχία γιε μου στην πρώτη σου τηλεοπτική προσπάθεια! Είμαι σίγουρος ότι θα με ξεπεράσεις!”

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved